Vatan Bilgisayar Tehşir

Halojey

80+
Reaksiyon skoru
97
Bu kadar dolandırıcı bir yer görmedim. Arkadaş Teşhirli ürün olarak ekran almış AOC marka ve paneli gözle görünür derecede panel sorunu var garantiye gitmesine rağmen düzelmedi ve para iadesi veya değişim istemesine rağmen bir sorun yok deyip geri çevriliyor. Hakem heyetinden ses çıkmıyor baş vurmasına rağmen ne yapılabilir.

Hocam müşteri hakları için mahkemeye vurun ya da kendi elinize teknik servise götürün ve şikayetiniz sert ama saygılı bir dilde belirtin, sırf bu yüzden Vatn'dan bir şey almamaya çalışıyorum.

Hocam çok nadir bir durum yaşamışsınız bence Vatan diğer markalara göre pahalı ve neredeyse en kaliteli elden birebir gibi şansları olan efsane bir firma. Geçmiş olsun ne diyelim.

Hocam müşteri hakları için mahkemeye vurun ya da kendi elinize teknik servise götürün ve şikayetiniz sert ama saygılı bir dilde belirtin, sırf bu yüzden Vatn'dan bir şey almamaya çalışıyorum.
Zaten kendi eliyle götürdü bu virüs yasaklarından önce yapıldı denip hiçbir değişiklilik olmamış şimdi ise teknik servisine yönlendirmişler ve işte bir sorun yok deniyor

Zaten kendi eliyle götürdü bu virüs yasaklarından önce yapıldı denip hiçbir değişiklilik olmamış şimdi ise teknik servisine yönlendirmişler ve işte bir sorun yok deniyor
Hocam o zaman mahkeme yoluna gidin.

Hakem heyetleri geç dönüş yaparlar. Benim hakem heyeti işlerim 3-6 ay arası halloldu bu güne kadar. Ama her seferinde istediğim sonucu aldım. Hakem heyetinin cevabını bekleyin.

Bu ülkedeki en büyük sorun bu, kargo şirketleri en iyisi biziz der fakat kimse şubeleri denetlemez. Personeli kontrol etmez. Televizyonda reklam verirler vatan tatatatan, sözüm ona en iyiler ya hani, müşteriyi mağdur ederler. Bu böyle olduğu sürece hiç bir şey yolunda yürümez. İşini seven dürüst insanlarla çalışmak lazım.

Hakem heyetleri geç dönüş yaparlar. Benim hakem heyeti işlerim 3-6 ay arası halloldu bu güne kadar. Ama her seferinde istediğim sonucu aldım. Hakem heyetinin cevabını bekleyin.
Garanti 1 aya bitiyor garanti sonrasına denk gelirse ve olumsuz sonuç alınırsa elin patlamaz mı?

Bu kadar dolandırıcı bir yer görmedim. Arkadaş Teşhirli ürün olarak ekran almış AOC marka ve paneli gözle görünür derecede panel sorunu var garantiye gitmesine rağmen düzelmedi ve para iadesi veya değişim istemesine rağmen bir sorun yok deyip geri çevriliyor. Hakem heyetinden ses çıkmıyor baş vurmasına rağmen ne yapılabilir.
3 ile 6 ay arası işlem yapıyor hakem heyeti. Ayrıca tüketiciden yana oy kullanıyorlar. Sabırlı olmalı arkadaşın.

Biraz bekle,hakkını ara Hakem heyetini beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok.Hakkını ara kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri