- Reaksiyon skoru
- 5
Bursa da yaşıyorum ailemin internetten alma ile ilgili büyük şüpheleri var bu yüzden vatan bilgisayara yöneldim.Vatandan alma da nerden alırsan al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde bütçen sanırım 45k
al bunu direk çek![]()
VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4070Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
GAMING-ELITEPRO4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-ELITEPRO4070Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RTX 4070 Ti ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
Hocam toplama alırsan rahat 20k kazık yersin vatanda internet fiyatına göreBursa da yaşıyorum ailemin internetten alma ile ilgili büyük şüpheleri var bu yüzden vatan bilgisayara yöneldim.
Hocam haklısın ama aileme anlatamıyorum fiziksel olarak gidip almak istiyormuşHocam toplama alırsan rahat 20k kazık yersin vatanda internet fiyatına göre
O zaman çok daha pahalıya alacaklarını söyleHocam haklısın ama aileme anlatamıyorum fiziksel olarak gidip almak istiyormuş![]()
Toplama alırsa nasıl 20 k kazık yiyor ? Tam tersi olması lazım değil mi ? Sanırım vatan çalışanısınızHocam toplama alırsan rahat 20k kazık yersin vatanda internet fiyatına göre
Söylüyorum ve sıkıntı olmadığını söylüyorlar ama ben bu fiyatları görünce vicdanım sızlıyorO zaman çok daha pahalıya alacaklarını söyle
Hazır bir şekilde alırsa kampanyalı sistemler oluyor ve fotograftaki 19000 TL olan ekran kartı fiyatına tüm kasayı alabiliyorsunuz her şey dahilToplama alırsa nasıl 20 k kazık yiyor ? Tam tersi olması lazım değil mi ? Sanırım vatan çalışanısınız
Yapacak bırsey yok o zaman gıt ıstedıgını aldırSöylüyorum ve sıkıntı olmadığını söylüyorlar ama ben bu fiyatları görünce vicdanım sızlıyor
Hocam haklısın ama aileme anlatamıyorum fiziksel olarak gidip almak istiyormuş![]()
Dediğiniz şeyi deneyeceğim herkese teşekkürler yardımı için.INTEL I5 13400F-EX-B660M-V5-RTX 4070 Ti TRINITY-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 13400F-EX-B660M-V5-RTX 4070 Ti TRINITY-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şöyle bir hazır sistem var geliştirmelerle alınabilir ama gaming gendeki sistemi görüyorsunuz, ümraniyede mağazaları var gidip alma şansınız varsa gidip almaya değer