Parça parça alacaksanız akakceden bakabilirsiniz. En ucuz fiyatları gösterir. Akakçe de çıkmayan bazı güvenilir siteler de var inventus, gamegaraj gibi. Hazır sistem alacaksanız ise İncehesap, itopya, gamegaraj, gaminggen, qp, pckolik, gencergaming gibi sitelere bakabilirsiniz.Vatan hariç PC toplayabileceğimiz bir yer var mı?
Teşekkür ederim bakıyorum hemenParça parça alacaksanız akakceden bakabilirsiniz. En ucuz fiyatları gösterir. Akakçe de çıkmayan bazı güvenilir siteler de var inventus, gamegaraj gibi. Hazır sistem alacaksanız ise İncehesap, itopya, gamegaraj, gaminggen, qp, pckolik, gencergaming gibi sitelere bakabilirsiniz.
Siz nereyi önerirsiniz pekivatandan bir şey alınmaz. Geçen sene laptopu garantisi bitti, ücret ile servise vermek istediğimi söyledim. 40 takla attılar almamak için, onlar aracılığı ile HP nin yetkili servisine göndermek istediğimi belirttim, savaştım. Kimse uğraşmak istemedi. En son gönderebildim. En azından ben öyle sandım, genel merkezlerine götürüp, kasayı toplayıp gönderdiler. Garantili zamanında da bakım + format diye gönderdim. Alt kapağı aç-kapa yapmışlar göndermişler format yoktu. Bu kadar abartılacak bir firma değil artık.
farklı bir konu daha aç laptop mu istiyorsun masaüstü mü onu söyle bütçeni söyle direkt öneri yapalımSiz nereyi önerirsiniz peki
ben bu sene ince'den topladım, memnunumda. (incehesap). Fiziki olarak başvurabileceğin zincir mağazaların teknik servisi rezalet. Vatan'ı da, mediamarkt'ta. Mediamarkt'tan g710 almıştım. Kronik titreşim sıkıntısı vardı, tamire gönderdim, 6 ay sahipliğini yaptım cihazın ama 4 ayı serviste geçti. En son iade ettim. Kasamda sıkıntı vardı benden kaynaklı, (Rami tak-çıkar yaparken bastırmamışım xD). Götürdüm inceye elden direkt. 2 dakikada baktılar, hallettiler. İstanbul içindeysen servis işinde elden götürmeni tavsiye ederim.Siz nereyi önerirsiniz peki
vatandan bir şey alınmaz. Geçen sene laptopu garantisi bitti, ücret ile servise vermek istediğimi söyledim. 40 takla attılar almamak için, onlar aracılığı ile HP nin yetkili servisine göndermek istediğimi belirttim, savaştım. Kimse uğraşmak istemedi. En son gönderebildim. En azından ben öyle sandım, genel merkezlerine götürüp, kasayı toplayıp gönderdiler. Garantili zamanında da bakım + format diye gönderdim. Alt kapağı aç-kapa yapmışlar göndermişler format yoktu. Bu kadar abartılacak bir firma değil artık.
Çoğu şubesi AVM içinde ve AVM içindeki kira ücretlerinin neredeyse hepsi döviz üzerinden. Bununla birlikte mağaza/personel/taşıma gibi giderli koyduğunuzda fiyatlar kısmen normale geliyor. Tek bir depo tutup oradan gönderim sağlayan firma ile şubeleri olan firma arasında her şeyin fiyat kıyaslamasını yapmak doğru olmaz. Son kullanıcının da tercihi doğal olarak ucuz olana yönelmesi.Zaten Vatan Bilgisayar olduğunu bilmesem direkt karaborsa diyeceğim. Nasıl bu hale geldi bunlar?