Neler Yeni

Vatan bilgisayarda her şey çok pahalı absürt !

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Vatan hariç PC toplayabileceğimiz bir yer var mı?
Parça parça alacaksanız akakceden bakabilirsiniz. En ucuz fiyatları gösterir. Akakçe de çıkmayan bazı güvenilir siteler de var inventus, gamegaraj gibi. Hazır sistem alacaksanız ise İncehesap, itopya, gamegaraj, gaminggen, qp, pckolik, gencergaming gibi sitelere bakabilirsiniz.

denzer42

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parça parça alacaksanız akakceden bakabilirsiniz. En ucuz fiyatları gösterir. Akakçe de çıkmayan bazı güvenilir siteler de var inventus, gamegaraj gibi. Hazır sistem alacaksanız ise İncehesap, itopya, gamegaraj, gaminggen, qp, pckolik, gencergaming gibi sitelere bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim bakıyorum hemen

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
vatandan bir şey alınmaz. Geçen sene laptopu garantisi bitti, ücret ile servise vermek istediğimi söyledim. 40 takla attılar almamak için, onlar aracılığı ile HP nin yetkili servisine göndermek istediğimi belirttim, savaştım. Kimse uğraşmak istemedi. En son gönderebildim. En azından ben öyle sandım, genel merkezlerine götürüp, kasayı toplayıp gönderdiler. Garantili zamanında da bakım + format diye gönderdim. Alt kapağı aç-kapa yapmışlar göndermişler format yoktu. Bu kadar abartılacak bir firma değil artık.

denzer42

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatandan bir şey alınmaz. Geçen sene laptopu garantisi bitti, ücret ile servise vermek istediğimi söyledim. 40 takla attılar almamak için, onlar aracılığı ile HP nin yetkili servisine göndermek istediğimi belirttim, savaştım. Kimse uğraşmak istemedi. En son gönderebildim. En azından ben öyle sandım, genel merkezlerine götürüp, kasayı toplayıp gönderdiler. Garantili zamanında da bakım + format diye gönderdim. Alt kapağı aç-kapa yapmışlar göndermişler format yoktu. Bu kadar abartılacak bir firma değil artık.
Siz nereyi önerirsiniz peki

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Siz nereyi önerirsiniz peki
ben bu sene ince'den topladım, memnunumda. (incehesap). Fiziki olarak başvurabileceğin zincir mağazaların teknik servisi rezalet. Vatan'ı da, mediamarkt'ta. Mediamarkt'tan g710 almıştım. Kronik titreşim sıkıntısı vardı, tamire gönderdim, 6 ay sahipliğini yaptım cihazın ama 4 ayı serviste geçti. En son iade ettim. Kasamda sıkıntı vardı benden kaynaklı, (Rami tak-çıkar yaparken bastırmamışım xD). Götürdüm inceye elden direkt. 2 dakikada baktılar, hallettiler. İstanbul içindeysen servis işinde elden götürmeni tavsiye ederim.

İnce olmazsa, itopya var. Tabilon falan var, ama vatan ın sahibi kurdu onu. O yüzden eksi bende.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Vatanın bazı hazır sistemleri çok uyguna gelebiliyor. Ayrıca bu kasım indirimlerinde güzel indirimler vardı

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Garantisi biten ürünün mantık olarak firma aracı olup, sorumluluk almak istemez. Arada bir şey olsa dünyanın yaygarasını koparırsınız. Firmanın tutumu gayret doğru.

Zaten Vatan Bilgisayar olduğunu bilmesem direkt karaborsa diyeceğim. Nasıl bu hale geldi bunlar?
Çoğu şubesi AVM içinde ve AVM içindeki kira ücretlerinin neredeyse hepsi döviz üzerinden. Bununla birlikte mağaza/personel/taşıma gibi giderli koyduğunuzda fiyatlar kısmen normale geliyor. Tek bir depo tutup oradan gönderim sağlayan firma ile şubeleri olan firma arasında her şeyin fiyat kıyaslamasını yapmak doğru olmaz. Son kullanıcının da tercihi doğal olarak ucuz olana yönelmesi.

Top Bottom