Neler Yeni

Vatan Bilgisayardaki bu sistem bu haliyle nasıl ?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata bu sistem özellikleri ne diyorsunuz ?
Alınmaz bütçen 30k ya çıkıyormuş asusun 1300tl geri ödeme kampanyası var 28700 tl ye denk geliyor çok güzel fiyat parçaları da güzel

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Ferhat Bilgi
Nesi kötü ve ne yapılabilir onu da açıklar mısın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

30k ya kadar alternatifi var mıdır bildiğin ?
Ya eğer vade farksız alacaksan alternatif öneremem ama üstte arkadaşlar birkaç uygun sistem önerisi yapmış sadece tavsiyem nvidia diye direnme fp ürün bulursan amd nvidia ne olursa al gitsin sadece brn olsam işlemci olarak amd olsun diyip intel almazdım o da kişisel bir seçim bir şey diyemem 24 bin bandında ddr5 benim de kafamı arada kurcalayan bi sistem var onu paylaşırım ama git al demem bana kalırsa bekle biraz daha belki daha uygun fiyatlı birşeu çıkar tatmin edici onu alırsın bu işler sabır istiyor baya bi

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ALP KÖSELER
Ya eğer vade farksız alacaksan alternatif öneremem ama üstte arkadaşlar birkaç uygun sistem önerisi yapmış sadece tavsiyem nvidia diye direnme fp ürün bulursan amd nvidia ne olursa al gitsin sadece brn olsam işlemci olarak amd olsun diyip intel almazdım o da kişisel bir seçim bir şey diyemem 24 bin bandında ddr5 benim de kafamı arada kurcalayan bi sistem var onu paylaşırım ama git al demem bana kalırsa bekle biraz daha belki daha uygun fiyatlı birşeu çıkar tatmin edici onu alırsın bu işler sabır istiyor baya bi
Teşekkür ederim tavsiyeler için

Top Bottom