kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
ahh şu aileler ahh neden vatan bilgisayar diyorlar.Doğru, başka yerde ucuz olan şeyler vatanda +200TL.
Parasını çöpe atmış.
Vatan ta ta ta tannahh şu aileler ahh neden vatan bilgisayar diyorlar.
Parasını çöpe atmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatan ta ta ta tann
Umarım şakadır.Aslında PSU kötü olmasa alınır.
Ailesi internete güvenmiyormuş İstanbulda oturmuyormuş zaten onu bırakta çocuk delirdi sanırım şuan hiç cevap yokahh şu aileler ahh neden vatan bilgisayar diyorlar.
Umarım şakadır.
Delirdiginden değilde görmediği ya da bıraktığı için olabilirmi?Ailesi internete güvenmiyormuş İstanbulda oturmuyormuş zaten onu bırakta çocuk delirdi sanırım şuan hiç cevap yok
9400F ölü bir işlemci ve evet kötü bir işlemci.Değil. Vatan'dan alıyor piyasanın 200-300 TL üstünde, tek sıkıntısı PSU'su kötü o olmasa alınır, 9400F kötü bir işlemci değil, ekran kartı iyi, SSD sorunlu değil.
Kesinlikle ölü yatırım su olmayan kuyudan su almak gibi bir şey olmuşDelirdiginden değilde görmediği ya da bıraktığı için olabilirmi?
9400F ölü bir işlemci ve evet kötü bir işlemci.
Delirdiginden değilde görmediği ya da bıraktığı için olabilirmi?
9400F ölü bir işlemci ve evet kötü bir işlemci.
istabulda oturuyorsa itopyada alsaydı ulan şu vatan bilgisayarı açanın ben taaa (!)Ailesi internete güvenmiyormuş İstanbulda oturmuyormuş zaten onu bırakta çocuk delirdi sanırım şuan hiç cevap yok
"İstanbul'da oturuyormuş" dedi .distabulda oturuyorsa itopyada alsaydı ulan şu vatan bilgisayarı açanın ben taaa (!)
istabulda oturuyorsa itopyada alsaydı ulan şu vatan bilgisayarı açanın ben taaa (!)