Neler Yeni

Öneri VATAN COMPUTER siparişi

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Arkadaşlar vatandan bir şey alırken 888 kere düşünün, pazar günü verdiğim anakart siparişi, daha dün kargoya verme zahmetinde bulundular ve kargo olarak kullandıkları "KolayGelsin" isimli servis tahmini teslimi bugün yazmalarına rağmen aradığımda hâla ürünün yolda olduğunu; daha İstanbul'a bile gelemediğini ilettiler. Birincisi yapacağınız tahmin sistem mükemmel (!) , ikincisi bi anakartı kargolamak ne kadar uzun sürer???

Dün Hyperx ıı siparisi verdim itopyadan ve şuan elimde. 100 tl fark için itopya gibi yerleri kullanmamazlık etmeyin hızlı kargo arıyorsanız...

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
valla bazende şans hocam. bende dün yazıcı aldım vatandan bugün geldi kolay gelsinle geldi banada

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Emre Efe
vatan kampanya yapmıştı gecikme ondan dolayı olabilir çünkü eminim birçok kişi sipariş verdi. Kolaygelsin ise türkiyedeki en hızlı ve sağlam kargo taşıyan firma bence. Vatan kargocuya girdi girdirtip ürünü geç vermiş olabilir bu yüzden kargo takipte tahmini teslim yanlış gözükmüş olabilir

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
ben 2 hafta önce bir alışveriş yapmıştım ankaradan 2 günde kolay gelsinle gelmişti siz yoğunluğa denk gelmişsiniz sanırım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Alt tarafi 4 gun sonra kargoya vermisler ne bu yazilar anlamadim
Yani evde her parçam hazır beklerken anakartsız olduğum için 4 gündür... 4 gün ortalama bi kargoya teslim süresi bile değil, e-ticaretle uğraştığım için biliyorum. 2 günden sonra gecikmeye düşme diye bi olay bile var...

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şans işi biraz bu işler. İtopya'dan çok iyi indirim olmadığı sürece bir şey almıyorum çünkü çalıştığı kargo firması TRnin her yerinde yok. Bana en az bir haftada getiriyorlar. Onların da çok iyi olduğu söylenemez.

Top Bottom