Vatan demo işlemci yükler mi

Avenra

80+
Reaksiyon skoru
10
Vatandan oem sistem almayı düşünüyorum pc aldım zaman içine demo win 10 yüklerler mi yoksa ayrıca bi bilgiaiyarcıya götürmek zorunda kalır mıyım

Vatandan oem sistem almayı düşünüyorum PC aldım zaman içine demo win 10 yüklerler mi yoksa ayrıca bi bilgiaiyarcıya götürmek zorunda kalır mıyım
Kendin çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin. Youtube da yüzlerce video var.

çalışanlara ilettigin sürece yüklerler istemezsen neden yüklesinler

Vatandan oem sistem almayı düşünüyorum PC aldım zaman içine demo win 10 yüklerler mi yoksa ayrıca bi bilgiaiyarcıya götürmek zorunda kalır mıyım
Oem bilgisayarlarda direk windows 10 yüklü geliyor ama siz yinede bi ürünün linkini atın bi bakayım

bizzat kendi deneyimlerimi anlatayım anakart ram işlemci ssd aldım vatanda adam çaktırmadan lisanslı kurdu bana 50 tl ye yakalanmadan kurdu sistemi mecbur test için dediler sonra adam işini riske attı

Oem bilgisayarlarda direk windows 10 yüklü geliyor ama siz yinede bi ürünün linkini atın bi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knkm kendime fazla güvenmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çalışanlara ilettigin sürece yüklerler istemezsen neden yüklesinler
Lisanslını yüklerseler cok tuzlu geliyor demo sürümünü yüklerler mi

Knk zaten mağzaya gidip alcaksın orda alırken sorarsın benim bildiğim kurulu ama kuruly değilse orda rica edersin kurarlar

USB' ye indiriyosun (araç var o otomatik indiriyo) takıyosun PC' ye BİOS üzerinden onu seçiyosun kur' a basıyosun oluyo.

Tamamdır knkm bu hafta alıcam pc yi bakalım kurmazsalar kendim kurarım

Geri