arada var iş gören şeyler bir göz atın.
Seçili Bilgisayar Parçalarında %10 İndirim
www.vatanbilgisayar.com
İndirim ayağına kazıklıyolar resmenarada var iş gören şeyler bir göz atın.
Seçili Bilgisayar Parçalarında %10 İndirimwww.vatanbilgisayar.com
yok kanka baktım ekran kartlarındaki indirim piyasanın aşağısında 2-3kİndirim ayağına kazıklıyolar resmen
aynı ekran kartları 1 k aşşagısna bulunabiliyo hemen hemenyok kanka baktım ekran kartlarındaki indirim piyasanın aşağısında 2-3k
Hepsine bakmadım ama baktıklarımda durum böyleydi.aynı ekran kartları 1 k aşşagısna bulunabiliyo hemen hemen
2010-2015 arası yapardı . Artık kavak yelleri esiyor . Vatan tekel bir firma .Hatırlayan var mı bundan 10-15 sene önce vatan %25 indirim yapardı.
nasıl ya en ucuz 4060ti piyasanın 2k üstünde.. klasik vatan kazığıyok kanka baktım ekran kartlarındaki indirim piyasanın aşağısında 2-3k
Güzeldi o şekilde bir bilgisayar toplamıştım ekran kartı arıza yaptı asus'un sonra servis para iadesi derken geldim vatana durumu anlattım yeni ekran kartı alacağım öncekinede para iadesi dedim vay efendim siz bu ürünü indirimli almışsınız diyip aslında yaptıkları indirimden çok daha aşağısına saydılar iade kartın fiyatını o zaman para iadesi istiyorum dedim taksitle almışsınız taksitle geri yatar dediler sağlam tartışma çıkardım mağazada ama nafile .Hatırlayan var mı bundan 10-15 sene önce vatan %25 indirim yapardı.
Aynen o dönem ssd ler pahalıydı ama win 7 açılışında renkler dönerek tamamlanıp pencere haline gelmeden açılmasının havası yetiyordu be .2012de ilk lga 1155 sistemi almıştım yüzde 25 indirimle
2500k 450 TL
MSI z77: g43 200 TL
Ramler 1600 MHz DDR3 2x4 100 TL
Sandsik ekstreme 128 GB SSD 212 TL ( o dönem pahalıydı)
Sapphire HD 6850 1 GB 154 TL
Aynen o dönem ssd ler pahalıydı ama win 7 açılışında renkler dönerek tamamlanıp pencere haline gelmeden açılmasının havası yetiyordu be .