Vatan Hazır Sistem 25.999₺

Parça kalitesi + Vatan güvencesi;

Piyasadaki en ucuz A620 lerden biri + yükseltmeye kapalı kötü bir ram + koyulabilecek en giriş seviyesi SSD.

Ben pek bir parça kalitesi göremedim, tek olayı vatan olması ve 3 taksit yapılması.

Piyasadaki en ucuz A620 lerden biri + yükseltmeye kapalı kötü bir ram + koyulabilecek en giriş seviyesi SSD.

Ben pek bir parça kalitesi göremedim, tek olayı vatan olması ve 3 taksit yapılması.
25klık bi sistem atar mısın

Fiyat normal düzeylerde. Ama en büyük avantaj vade farksız taksit fırsatı.

Vatanda aynısı ti li 29 küsur.
Gene ti ama 5500 li 23

kasa sadece itopyada 5k
gamingentr çok iyi montajlıyomuş sıkıntı yokmuş itopyanın rezilliğinide duydum
vatandaki çok aklıma yattı taksit olayı falan tek korkum sistem hızlı gelsin diye montajlatmıycam ben yapıcam
şimdi bozuk parça gönderirler sonra sen bozdun demezler umarım
Bence bırak onlar toplayıp testini yapsın. Vatan bilgisayar alışverişimden ben memnun değilim açıkcası, mağaza alışverişi yaparsan iadeyi sadece kupon olarak yapıyorlar ve iade ürünü alana kadar 30 dakika inceliyorlar, video çekiyorlar, imza attırıyorlar, tonla dert, yani üstünde sırf bi toz tanesi olsa kullanılmış diyip iade almayacaklar o derece. Şimdi gönderdikleri ramler kul yapımı arızalı olur bir şey olur yani, sırf sen onu taktın diye mikroskopla bakıp kullanıldı diye değişim yapmazlar falan o yüzden bırak her şeyi onlar yapsın.

Bence bırak onlar toplayıp testini yapsın. Vatan bilgisayar alışverişimden ben memnun değilim açıkcası, mağaza alışverişi yaparsan iadeyi sadece kupon olarak yapıyorlar ve iade ürünü alana kadar 30 dakika inceliyorlar, video çekiyorlar, imza attırıyorlar, tonla dert, yani üstünde sırf bi toz tanesi olsa kullanılmış diyip iade almayacaklar o derece. Şimdi gönderdikleri ramler kul yapımı arızalı olur bir şey olur yani, sırf sen onu taktın diye mikroskopla bakıp kullanıldı diye değişim yapmazlar falan o yüzden bırak her şeyi onlar yapsın.
montajı yaparlarsa soğutucuyu ben nasıl takıcam onlar macun falan sürüp stok soğutucuyu takarmı

zorlar 27ye 4060ti 'li sistem bulurum bu paraya bunu almam

mağazaya teslim yaparım giderim onların gözü önünde kontrol etmesini söylerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zorlar 27ye 4060ti 'li sistem bulurum bu paraya bunu almam
4060ti 7500f en ucuz kaça bulursunki 32 gb ram

mağazaya teslim yaparım giderim onların gözü önünde kontrol etmesini söylerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4060ti 7500f en ucuz kaça bulursunki 32 gb ram
hocam en kötü rami 16 yaparım ram eklemek basit ama 4060 ı sat sonra 4060ti al falan zor işler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri