Neler Yeni

VATAN HAZIR SİSTEM KASA CAMI ÇATLAK GELDİ YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
hasan
İnternet üzerinden vatandan aldığım hazır sistemin kasasının camı vidaların olduğu 4 köşe de çizik(çatlak) geldi sizce ne yapmalıyım?
IMG_20240919_131254_037.jpg
IMG_20240919_131301_172.jpg

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Çatlak yazmışsınız da pek çatlak değil sadece kılcak çizilmiş vida kısmını oturturken olmuş gibi. Bir de cam değil galiba plastik. Camı öyle çizmek için baya sivri bişeyin sürtmesi lazım.

Bu arada fabrikasyon bile olabilir durum.

Hakkınızı aramak ve uğraşmak isterseniz bildirin durumu tabii ki de.

Ben sanırım şunu nazarlık derdim. Görünen bir kısımda değil buradan anlaşılana göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çatlak yazmışsınız da pek çatlak değil sadece kılcak çizilmiş vida kısmını oturturken olmuş gibi. Bir de cam değil galiba plastik. Camı öyle çizmek için baya sivri bişeyin sürtmesi lazım.

Bu arada fabrikasyon bile olabilir durum.
Kasa camı plastik gibi bir şey hocam zaten sanki vidaları çok sıkmaktan dolayı oluşan kılcal çatlak gibi duruyor

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi mag 100a nın pleksisi galiba, bu pleksilerde vidanın yeri bazen hatalı açılınca böyle şeyler olabiliyor. İsterseniz değiştirin.
Evet hocam msi 100a modeli. Ürünü indirimle piyasanın çok altı fiyatına aldım. şuan vatana iletsem bu durumu komple sistemi iade etmemi isteyebilirler. İlerde sorun yaratmazsa hiç uğraşmak istemiyorum iadeyle

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Hocam çok önemli değilse uğraşmayın vakit kaybına değmez sanırım çok önemli bir yerde değil diye düşünüyorum ama iade yada değişim hakkınız var size bağlı uğraşırım derseniz geri iade yada değişim talep edin ama vakit kaybına gerek yok derseniz kalsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Whhahahahahahahhahahahaahahhahahahahaahha

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,615
İsim
Kerem Çavuş
Evet hocam msi 100a modeli. Ürünü indirimle piyasanın çok altı fiyatına aldım. şuan vatana iletsem bu durumu komple sistemi iade etmemi isteyebilirler. İlerde sorun yaratmazsa hiç uğraşmak istemiyorum iadeyle
tüm sistemi istiyorlar parçanın değişimi sağlanıp tekrar fatura kesiliyor , kasada bir zarar yok uğraşma kullan gitsin

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, takılmamak lazım. 👍🏻

Top Bottom