Hocam bende onu almayı düşünüyordum ama piyasadaki en iyi B450 olduğu söyleniyor. Neden önermezsiniz tam olarak?Evet Tomahawk Max kullanıyorum ve o nedenle önermiyorum.
ilk defa sizden duyuyorum bir tomahawk kullanıp memnun olmayan nesinden memnun bırakmadı merak ettimEvet Tomahawk Max kullanıyorum ve o nedenle önermiyorum.
Core Performance boost açık olduğunda kernel-power hatası alıp sistem kilitlenebiliyor bazı kullanıcılarda forumda görmüştüm.Hocam bende onu almayı düşünüyordum ama piyasadaki en iyi B450 olduğu söyleniyor. Neden önermezsiniz tam olarak?
Evet kart ısınmıyor ama bios problemleri var, USB lerde sorun var.İlk d
ilk defa sizden duyuyorum bir tomahawk kullanıp memnun olmayan nesinden memnun bırakmadı merak ettim
Bende msi b450m a pro kullanıyorum usb takılıyken ara sıra görmeyip sonra tekrar görüyor bios güncellesemde hala nadiren oluyor sizdeki sorunda bumudur ?Evet kart ısınmıyor ama bios problemleri var, USB lerde sorun var.
Abim ben de söylenti ve yorumlara bakarak aldım. Kullanınca anladım ki MSİ Asus'un beslemesi gibi.Hocam bende onu almayı düşünüyordum ama piyasadaki en iyi B450 olduğu söyleniyor. Neden önermezsiniz tam olarak?
Vay be, eyvallah.Abim ben de söylenti ve yorumlara bakarak aldım. Kullanınca anladım ki MSİ Asus'un beslemesi gibi.
Bios'a giriyorsun farenin oku doğru düzgün hareket etmiyor, USB ler kafasına göre çalışıyor, Boot süresi 30 saniye civarı...
Ben de olmadı ama bios güncelleyenler sorunlar yaşıyor.
Bunun gibi şeyler bazı portlar donanım seçiyor harici HDD yi görmüyor flashı görüyor tam şenlikBende MSI b450m a pro kullanıyorum usb takılıyken ara sıra görmeyip sonra tekrar görüyor bios güncellesemde hala nadiren oluyor sizdeki sorunda bumudur ?