Neler Yeni

VATAN INTEL I5 13600K-MSI RTX3070 VENTUS 3X-PRO Z790-P-M480 1TB SSD-16GB RAM 26.999TL

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
neyin ilanını acıyım hocam muhtemelen parayı denk lestıremıcem eyer dedım yanı ozelden yazılabılıyorsa yazın ben alamasam bellı bu bucrete ankaradakı kısıler benden alabılır nasıl olcak bılmıyom ama bıseyler yapmaya calısırız cunkü tek tek toplandınmı 40 bin geciyor fıyat ınanılmaz super
Gardaşım özele bakar mısın

no-name

80+ Silver
neyin ilanını acıyım hocam muhtemelen parayı denk lestıremıcem eyer dedım yanı ozelden yazılabılıyorsa yazın ben alamasam bellı bu bucrete ankaradakı kısıler benden alabılır nasıl olcak bılmıyom ama bıseyler yapmaya calısırız cunkü tek tek toplandınmı 40 bin geciyor fıyat ınanılmaz super
Hocam ilan açın diyelim 28bin yazın karşı tarafla anlaşırsanız sipariş verirsiniz ilan açarsanız daha çok kişiye hitap etmiş olursunuz anlaşmak için

Hocam ilan açın diyelim 28bin yazın karşı tarafla anlaşırsanız sipariş verirsiniz ilan açarsanız daha çok kişiye hitap etmiş olursunuz anlaşmak için
anladım hocam hanı ben ankarada olan kısı varsa hem o karlı olur hem ben cunku bu sıstemde 13 k ındırım var oyuzden dedım ankaradan gelıp gorur evi filan odemeyı oyolar geldınmı evden gelır alırdıye dedım
Mesaj otomatik birleştirildi:

amadedınızı yapam burda nasıl yapıldına bı bakam belki osekıl ankarada olup almak ısteyen olur hem ben kazanırım hem o
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerın ıcın tesekur ederım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,496
Üyeler
164,684
Son üye
Swar
Top Bottom