mağazadan mı aldın webden mi ?, montajlımı aldın bideMerhaba bir hafta önce vatan mağazadan hazır sistem aldım sürekli mavi ekran veriyor iade almıyorlar nasıl bir yol izlemeliyim
Mağazadan aldımmağazadan mı aldın webden mi ?, montajlımı aldın bide
THH başvur yaşadığın sorunu açıkça yazMağazadan aldım
tum parçaları garantiye yollatıyorlar tek tek oyle iade yada değişim verıyorlar parçaya tum kasaya verirlermi bilmiyorumMağazadan aldım
Kasayı alalı 6 gün oldu 4 günü onların elinde test ediyoruz windowsta hata var diyip duruyorlar donanımsal hata yok diyorlartum parçaları garantiye yollatıyorlar tek tek oyle iade yada değişim verıyorlar parçaya tum kasaya verirlermi bilmiyorum
Aynısı oldu bende, windows 0dan kurdum temizce. Düzeldi. Vatanlık bir problem yoktur büyük ihtimalle. Bir usbye RUFUS ile Win 11 yazdırın ve sürücüleri silip, Win11 i kurun. Düzelecektir.windowsta da sorun olabilir temiz bir format atıp kurulum yaptıktan sonra hiç aldınmı tekrar hatayı
Hocam vatan formatladı 2 defa hala problem devam ediyorAynısı oldu bende, windows 0dan kurdum temizce. Düzeldi. Vatanlık bir problem yoktur büyük ihtimalle. Bir usbye RUFUS ile Win 11 yazdırın ve sürücüleri silip, Win11 i kurun. Düzelecektir.
Maalesef ürünü yüz yüze aldığınızda böyle olmuyormuş mağazadan alınca önce garantiye gitmesi gerekiyor onlar karar veriyor diyorlar ama onlarında kendi aleyhine karar vermeyeceğine göre14 gün içinde beğenmedim desen bile almak zorundalar kusuru olmasına gerek yok. git mağazaya avukatıma verdim sosyal medyadada her yerde paylaşacağım de çık mağazadan. insanlar uğraşmıyor diye böyle yapıyorlar tekrar diyorum 14 gün içinde kusursuz bir ürünü bile iade edebilirsiniz.
6günde bilgisayara 3 fotmat atıldı hala devam ediyor birini vatan kendisi atıp kurdu problem çözülmediwindowsta da sorun olabilir temiz bir format atıp kurulum yaptıktan sonra hiç aldınmı tekrar hatayı
Hocam sonuçta bu bileşenler bir arada win de sıkıntı oluyor bu windows sıkıntısı olsa bile bu donanım windowsla uyumsuz olmuş olmuyor mutum parçaları garantiye yollatıyorlar tek tek oyle iade yada değişim verıyorlar parçaya tum kasaya verirlermi bilmiyorum
Mağazadan montajlayıp verdilermağazadan mı aldın webden mi ?, montajlımı aldın bide
en iyi çöozum garantiye yollamakHocam vatan formatladı 2 defa hala problem devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef ürünü yüz yüze aldığınızda böyle olmuyormuş mağazadan alınca önce garantiye gitmesi gerekiyor onlar karar veriyor diyorlar ama onlarında kendi aleyhine karar vermeyeceğine göre
6günde bilgisayara 3 fotmat atıldı hala devam ediyor birini vatan kendisi atıp kurdu problem çözülmedi
Hocam sonuçta bu bileşenler bir arada win de sıkıntı oluyor bu windows sıkıntısı olsa bile bu donanım windowsla uyumsuz olmuş olmuyor mu
Mağazadan montajlayıp verdiler