Neler Yeni

Vatan mağazadan aldığım kasa iade etme yardım

malamat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
Merhaba bir hafta önce vatan mağazadan hazır sistem aldım sürekli mavi ekran veriyor iade almıyorlar nasıl bir yol izlemeliyim

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
stox
En iyi yolu garantiye göndermek ayrıca iade almaları gerekiyor ama para iadesi alamazsın çek yazarlar sana

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
SEFA KAYA
Merhaba bir hafta önce vatan mağazadan hazır sistem aldım sürekli mavi ekran veriyor iade almıyorlar nasıl bir yol izlemeliyim
mağazadan mı aldın webden mi ?, montajlımı aldın bide

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Rüveyda Akın
Hangi sistemi aldın?

malamat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tum parçaları garantiye yollatıyorlar tek tek oyle iade yada değişim verıyorlar parçaya tum kasaya verirlermi bilmiyorum
Kasayı alalı 6 gün oldu 4 günü onların elinde test ediyoruz windowsta hata var diyip duruyorlar donanımsal hata yok diyorlar

rawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
windowsta da sorun olabilir temiz bir format atıp kurulum yaptıktan sonra hiç aldınmı tekrar hatayı

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ümit
14 gün içinde beğenmedim desen bile almak zorundalar kusuru olmasına gerek yok. git mağazaya avukatıma verdim sosyal medyadada her yerde paylaşacağım de çık mağazadan. insanlar uğraşmıyor diye böyle yapıyorlar tekrar diyorum 14 gün içinde kusursuz bir ürünü bile iade edebilirsiniz.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Heisenberg
windowsta da sorun olabilir temiz bir format atıp kurulum yaptıktan sonra hiç aldınmı tekrar hatayı
Aynısı oldu bende, windows 0dan kurdum temizce. Düzeldi. Vatanlık bir problem yoktur büyük ihtimalle. Bir usbye RUFUS ile Win 11 yazdırın ve sürücüleri silip, Win11 i kurun. Düzelecektir.

malamat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
Aynısı oldu bende, windows 0dan kurdum temizce. Düzeldi. Vatanlık bir problem yoktur büyük ihtimalle. Bir usbye RUFUS ile Win 11 yazdırın ve sürücüleri silip, Win11 i kurun. Düzelecektir.
Hocam vatan formatladı 2 defa hala problem devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 gün içinde beğenmedim desen bile almak zorundalar kusuru olmasına gerek yok. git mağazaya avukatıma verdim sosyal medyadada her yerde paylaşacağım de çık mağazadan. insanlar uğraşmıyor diye böyle yapıyorlar tekrar diyorum 14 gün içinde kusursuz bir ürünü bile iade edebilirsiniz.
Maalesef ürünü yüz yüze aldığınızda böyle olmuyormuş mağazadan alınca önce garantiye gitmesi gerekiyor onlar karar veriyor diyorlar ama onlarında kendi aleyhine karar vermeyeceğine göre

6günde bilgisayara 3 fotmat atıldı hala devam ediyor birini vatan kendisi atıp kurdu problem çözülmedi

tum parçaları garantiye yollatıyorlar tek tek oyle iade yada değişim verıyorlar parçaya tum kasaya verirlermi bilmiyorum
Hocam sonuçta bu bileşenler bir arada win de sıkıntı oluyor bu windows sıkıntısı olsa bile bu donanım windowsla uyumsuz olmuş olmuyor mu

mağazadan mı aldın webden mi ?, montajlımı aldın bide
Mağazadan montajlayıp verdiler

rawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
Hocam vatan formatladı 2 defa hala problem devam ediyor

Maalesef ürünü yüz yüze aldığınızda böyle olmuyormuş mağazadan alınca önce garantiye gitmesi gerekiyor onlar karar veriyor diyorlar ama onlarında kendi aleyhine karar vermeyeceğine göre

6günde bilgisayara 3 fotmat atıldı hala devam ediyor birini vatan kendisi atıp kurdu problem çözülmedi

Hocam sonuçta bu bileşenler bir arada win de sıkıntı oluyor bu windows sıkıntısı olsa bile bu donanım windowsla uyumsuz olmuş olmuyor mu

Mağazadan montajlayıp verdiler
en iyi çöozum garantiye yollamak

kutularla beraber kasayı göturun onlar topladıgı için kendileri sökecektir parçaları garantiye vatan üzerinden yollayın

Top Bottom