🔥İndirim Vatan Oem Şenli̇k İndi̇ri̇mleri̇

O sistemi biliyorum. Bu indirimlerde gayet iyi idi bak sana bir kaç tanesini atayım.
Bu kasa ve güç kaynağı 2200 TL idi.
Bu kasa 460 TL idi.
Bu ram 520 TL idi.
Bu anakart 3200 TL idi.
Bu anakart 2200 TL idi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde 100 taneden fazla ürün bulmuştum hepsini kaldırdılar.
X570-Plus'u 2000-1800'den satıyorlardı DH Forum'da, sıfır olarak. Geçen gaming.gen 1800'e sattı.

b*indirim
1648105619960.png

Kırk yılın başında uyuya kaldım onda da indirim mi kaçırdık :) @Ckribrahim eline sağlık

Eğer link doğruysa tekrar aktif galiba, açıldı bende.

Çok büyük adamsın be İbrahim :) <3 Fanınım ve takipteyim...

Yeri gelmişken bir soru sormak istiyorum. Ryzen 7 3700x ve Msi B550 Gaming Plus anakartlı sistemim var. Forumda takıla takıla rog strix manyaklığı oluştu. Gittim Rtx 3050 aldım rog strix. Şimdi de rog strix anakarta geçmek istiyorum deli gibi.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...i-amd-b450-am4-ddr4-4400-o-c-m-2-anakart.html

Bu anakarta geçmeyi düşündüm indirimi ve taksiti görünce. Sence ne kadar mantıklı :/

Ben İkea Markus kullanıyorum. İlla oyuncu koltuğu olsun demiyorsanız. Bu fiyatlara o çok daha mantıklı geliyor...
3050 roga ne kadar verdiniz acaba?

Çok büyük adamsın be İbrahim :) <3 Fanınım ve takipteyim...

Yeri gelmişken bir soru sormak istiyorum. Ryzen 7 3700x ve Msi B550 Gaming Plus anakartlı sistemim var. Forumda takıla takıla rog strix manyaklığı oluştu. Gittim Rtx 3050 aldım rog strix. Şimdi de rog strix anakarta geçmek istiyorum deli gibi.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...i-amd-b450-am4-ddr4-4400-o-c-m-2-anakart.html

Bu anakarta geçmeyi düşündüm indirimi ve taksiti görünce. Sence ne kadar mantıklı :/

Ben İkea Markus kullanıyorum. İlla oyuncu koltuğu olsun demiyorsanız. Bu fiyatlara o çok daha mantıklı geliyor...
Lütfen iade et rog strix 3050’yi ve sırf rog olduğu için çöpe attığın 2000 lirayı ya bana ver ya da bağışla her türlü daha işlevli

Geri