Zeratul
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Stok yokBen İkea Markus kullanıyorum. İlla oyuncu koltuğu olsun demiyorsanız. Bu fiyatlara o çok daha mantıklı geliyor...
Stok yokBen İkea Markus kullanıyorum. İlla oyuncu koltuğu olsun demiyorsanız. Bu fiyatlara o çok daha mantıklı geliyor...
Rog Strix çılgınlığı işte yavaş yavaş herşeyi geçireceğim sanırım. :/ Bildiğim kadarıyla sizde de öyle bir istek var. Nasıl almadan durabiliyorsunuz söyleyin bende uygulayayımEstağfurullah dostum. Anakart konusuna gelince B550'den b450 geçmek çok mantıklı değil. Sahip olduğun anakart baya iyi aslında
Stok günden güne değişiyor ikea'da her gün bakarsanız 3-4 gün içinde alırsınız. 10 yıl garantili. Ben alalı bir yıl oldu. Hayatımda yaptığım en iyi yatırım...Stok yok
Hesap numaramı atayım bütün paranı bana at. Alma isteğin anında giderRog Strix çılgınlığı işte yavaş yavaş herşeyi geçireceğim sanırım. :/ Bildiğim kadarıyla sizde de öyle bir istek var. Nasıl almadan durabiliyorsunuz söyleyin bende uygulayayım
Stok günden güne değişiyor ikea'da her gün bakarsanız 3-4 gün içinde alırsınız. 10 yıl garantili. Ben alalı bir yıl oldu. Hayatımda yaptığım en iyi yatırım...
Elinize Sağlık Hocam , Bir Öneri Daha Vereyim İzninizle , Mesela ANAKART Yazdığınız Zaman Böyle YazarsanızOldu mu ?
Tam onu yapıyordum zaten bütün sayfaları tek tek gezdim tekrar ilave ettiklerim oldu gözden geçirElinize Sağlık Hocam , Bir Öneri Daha Vereyim İzninizle , Mesela ANAKART Yazdığınız Zaman Böyle Yazarsanız
Çok Daha İlgi Çekici Ve Okunasu Olur ; "ANAKART"
Vallahi Adam , Billahi AdamTam onu yapıyordum zaten bütün sayfaları tek tek gezdim tekrar ilave ettiklerim oldu gözden geçir
Kaçırmayım ürünleri diye dikkatli bakmaktan gözlerim yoruldu zaten. Şimdilik bu kadar yarın belki stoğu gelen ürünler olur onları ilave ederim.Vallahi Adam , Billahi Adam
Gecenin 4'ünde de Konu Düzenlemezsiniz İbrahim Bey.
Mod Aranıyorsa Direkt Sizi Aday Gösterelim İsterseniz.
Hocam Gidin Yatın , Yoksa Cüneyt Arkın Gibi Gözünüz Kapalı Fırsat Kovalarsınız artık.Kaçırmayım ürünleri diye dikkatli bakmaktan gözlerim yoruldu zaten. Şimdilik bu kadar yarın belki stoğu gelen ürünler olur onları ilave ederim.
Dostum asıl indirm gecesini 08.03.2022 gecesi yaptı 10105f ve rtx 3050 sistemi 8.8k dan sattı diğer sitelerin yaptığı hiçbir kampanya buna yaklaşamadı bileArkadaşlar öncelikle indirimler 78 sayfa olduğu için sayfaları tek tek gezdim. Fiyatları normalden aşağı gördüğüm ürünlerin çoğunu ekledim. Gözümden kaçanlar illa ki olmuştur. Sizin gördüğünüz ürünler varsa buraya ekleyebiliriz. Daha bakmaya devam edeceğim. Bulduklarımı konuya ilave ederim.
NOT : BAZI ÜRÜNLERİN STOKLARI WEB ÜZERİNDEN YOK FAKAT YAKIN MAĞAZALARDA VARSA ALABİLİRSİNİZ.
İNDİRİMLERİN OLDUĞU LİNK : https://www.vatanbilgisayar.com/oem-mart-kampanyasi/
EDİT: İLK İNDİRİMLERİN OLDUĞU LİNK KALKMIŞ. 100 ADETTEN FAZLA ÜRÜNÜN GERÇEKTEN GÜZEL İNDİRİMLERİ VARDI VE BURADA PAYLAŞTIM TEK TEK. FAKAT NE OLDUYSA VATAN BİLGİSAYAR İNDİRİMLERİ KALDIRDI. KONUYU GÖREN ARKADAŞLAR VARDI. UMARIM İHTİYACI OLANLAR ALMIŞLARDIR ÜRÜNLERİ. GECENİN BİR VAKTİ İNDİRİM YAPIP 7-8 SAAT SONRA İNDİRİMLERİ KALDIRMAK ANCA VATANA YAKIŞIRDI ZATEN. YENİ LİNKİ BIRAKTIM PEK İNDİRİM OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA İSTEYEN BAKABİLİR.
Aldın mı 240mmBazı sıvı soğutmaların fiyatları da piyasa altında bu arada.
O sistemi biliyorum. Bu indirimlerde gayet iyi idi bak sana bir kaç tanesini atayım.Dostum asıl indirm gecesini 08.03.2022 gecesi yaptı 10105f ve rtx 3050 sistemi 8.8k dan sattı diğer sitelerin yaptığı hiçbir kampanya buna yaklaşamadı bile