aliozcelik0
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Vatan bilgisayardaki 2060 li sistemi kullanmaya başlayan varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Ben performans olarak dedim hocam demonte aldım zaten bugün teslim edilccekTek kelime ile rezalet ben bile bunlardan daha iyi toplarım
En mantıklısını yapmışsınız bir daha vatandan alacak olsam demonte alırımBen performans olarak dedim hocam demonte aldım zaten bugün teslim edilccek
Aynen öyle bende pişman oldumEn mantıklısını yapmışsınız bir daha vatandan alacak olsam demonte alırım
Vatandan hiç oem ürün alışverişi yapmadınız galiba.Genel olarak böyle yapıyorlarTek kelime ile rezalet ben bile bunlardan daha iyi toplarım
Arka ayna şaşe yapabilir iyi takmak lazımTek kelime ile rezalet ben bile bunlardan daha iyi toplarım
Geçmiş olsun.Benimde bugün geliyor inşallah iyi durumda gelir.Tek kelime ile rezalet ben bile bunlardan daha iyi toplarım
İlk defa vatandan aldım daha önce itopyadan almıştım adamlar işinin hakkını veriyorVatandan hiç oem ürün alışverişi yapmadınız galiba.Genel olarak böyle yapıyorlar![]()
Usb tarafını diyorsunuz değilmi araya giren yer orayı düzelttimArka ayna şaşe yapabilir iyi takmak lazım
Hepsi aynı şekilde malesefGeçmiş olsun.Benimde bugün geliyor inşallah iyi durumda gelir.
Ekran kartı demonte mi geldi hocam ?Tek kelime ile rezalet ben bile bunlardan daha iyi toplarım
Takılı geldiEkran kartı demonte mi geldi hocam ?
Bana ayrı gelecek dendi ama takılı geliyor değil mi?Takılı geldi
Acemilik adetaTakılı geldi