Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,509
Herkese takılı gelmiş demonte isteyenler hariçBana ayrı gelecek dendi ama takılı geliyor değil mi?
Herkese takılı gelmiş demonte isteyenler hariçBana ayrı gelecek dendi ama takılı geliyor değil mi?
Anladım sağ olun hocam.Herkese takılı gelmiş demonte isteyenler hariç
Kardeşim kusura bakma senin soruna gelecek olursak ben kasayı beğendim güzel kasa başlangıç olarak daha önce kullandığım imzamdaki sisteme göre sessiz çalışıyor. Gerisini windowsu kurunca atarımVatan bilgisayardaki 2060 li sistemi kullanmaya başlayan varmı deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Kasanın rgb sini bile bağlamdan yollamışlar düğmeye basıyorum basıyorum değişmiyorAnladım sağ olun hocam.
Rgb yanmıyor mu hocam?Kardeşim kusura bakma senin soruna gelecek olursak ben kasayı beğendim güzel kasa başlangıç olarak daha önce kullandığım imzamdaki sisteme göre sessiz çalışıyor. Gerisini windowsu kurunca atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın rgb sini bile bağlamdan yollamışlar düğmeye basıyorum basıyorum değişmiyor
Hocam fan bağlantısı hakkında bilgi verir misiniz ? Ben anakartta 1 adet sys_fan görebildim. Hepsini nasıl bağlayabiliriz.Tek kelime ile rezalet ben bile bunlardan daha iyi toplarım
Şimdi gördüm çoklayıcı varmışHocam fan bağlantısı hakkında bilgi verir misiniz ? Ben anakartta 1 adet sys_fan görebildim. Hepsini nasıl bağlayabiliriz.