Neler Yeni

VATAN PC TOPLAMA YAYIN BİLGİSAYARI TAVSIYESİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Ali Kacemer
Arkadaşlar ailemin güven sıkıntısından dolayı kasa ve ekipmanlarımı vatandan toplamayi düsününüyorum sizce vatan cok pahalı mi?
Yayın bilgisayarı tavsiyesi?
Apex 5 mi corsair k 70 rgb mi hangisini tavsiye edersiniz?
Ayrıca medimarktdan da almak mantıklı mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yalçın ege koçak
Arkadaşlar ailemin güven sıkıntısından dolayı kasa ve ekipmanlarımı vatandan toplamayi düsününüyorum sizce vatan cok pahalı mi?
Apex 5 mi corsair k 70 RGB mi hangisini tavsiye edersiniz?

Mediamarkt dan topladım bende fakat memnun değilim.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Vatan pahalıdır,K70 al geç,Apex 5 o para sanki fazla.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Bende Vatandan hazır sistem aldım. Aşırı pahalı değildi ama son zamanlarda fiyatı acayip oynuyor. Ama mesela benim istediğim mouse vatanda 250 tl iken hepsiburada da 192 tl ye aldım. Ama Vatanda en azından muhattap olabileceğin bir müşteri hizmetleri bölümü var itopya vs onlar hiç ilgilenmiyorlar. Ayrıca her yerde mağazaları var

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
vatandan alırken o dükkanın kirasını da ödüyorsun öyle düşün ama yapacak bir şey yoksa mecbur alacaksan da yine vatandan almalısın adamların işi bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Ali Kacemer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatandan alırken o dükkanın kirasını da ödüyorsun öyle düşün ama yapacak bir şey yoksa mecbur alacaksan da yine vatandan almalısın adamların işi bilgisayar
Ne gibi bir kira reis bu 3 3.5 pesinat + taksitle guzel bir sistem toplamayi dusunuyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet,Vatan çok pahalı.Aileni ikna etmeye bak.
Sence nereden toplamaliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela ekran kartini alip islemci vb seyleri oradan alsak daha iyi olur mu hani arasinda 200 300 oynayan fiyatlar icin yoksa 30 50 tl farketmez

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
her parçadan 50tl fazla ödesen 200 tl fazladan ödersin işlemci ekran kartı hariç. güvenilir sitelerden alırsan sorun yaşamazsın ama illa mağazadan olacak dersen biraz pahalıya patlayacak sana malesef ama satış sonrası bir sorun yaşarsan karşında muhattabın olur

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Bende Vatandan hazır sistem aldım. Aşırı pahalı değildi ama son zamanlarda fiyatı acayip oynuyor. Ama mesela benim istediğim mouse vatanda 250 TL iken hepsiburada da 192 TL ye aldım. Ama Vatanda en azından muhattap olabileceğin bir müşteri hizmetleri bölümü var itopya vs onlar hiç ilgilenmiyorlar. Ayrıca her yerde mağazaları var

Peki o müşteri hizmetleriyle muhattap oldunuz mu :) Sadece merak ettim :)

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Apex 5 mi corsair k 70 RGB mi hangisini tavsiye edersiniz?
Pahalı. Bence diğer güvenilir sitelerinde güvenli olduğunu anlatman lazım.

Top Bottom