Güncel işletim sisteni 52 yerine bana 50 fps veriyor diye w10 a geçmem şahsenBende kullanıyorumdaa win 10 22h2 çıktı ve daha performanslı testlerde ondan dolayı win 10 a kaymadım değil
Şuan sorun yok 11 home kullanıyorum geçebilirsinBen de kararsızım win 10 mu yoksa win 11 mi yüklesem mesela şu an win 11 optimize bir şekilde güzel çalışıyormu bilmiyorum.
sabah benim siparişimi de MontajOK olarak düzeltmişlerdi şimdi tekrardan MontajNO yapılmasın olarak değiştirmişler ne yapıyor bunlar anlamadım kiAlıntıyı görüntüle
Evet beyler bazıları gibi bende hızlı alıyım derken montajsız seçtim ama düzelttiler benimkini ve siprişimide onayladılar.
Bir şey daha sormak istiyorum windows deneme sürümü yüklüyolarmı ona göre usb win atacam.
Bu sistem ( bu kalitede parçalarla) bu yıl ikinci, yok ben powerboost vb. alırım derseniz 15 günde bir geliyor.Arkadaşlar ilerde bi daha bunun gibi veya pc hocasının çıkardığı sistemler gelirmi bidaha yoksa bunlar ayda yılda bir mi oluyor......
Bütün fırsatları kaçırdım o zmnBu sistem ( bu kalitede parçalarla) bu yıl ikinci, yok ben powerboost vb. alırım derseniz 15 günde bir geliyor.
Bu sistem en kötü rtx 3050 sat 3060 tak mis gibi.
Ben mesela direkt i5 12400f ile aldım. Rtx 3050 deneyeceğim, ( bundan önce rtx 3060 vardı) performans yetmezse rtx 3060, ti veya 3070 takarım.
Sürekli geliyor, iş gereği takip edemiyorsanız, pek çok forumdaş mevcut, bağlantı kurun, sistem gelirken yardımcı olurlar.Bütün fırsatları kaçırdım o zmn
Süper olur yardımcı olurlarsa. Gerçekten bu arada iş gereği yetişemedim 2 sistemede şaka gibiSürekli geliyor, iş gereği takip edemiyorsanız, pek çok forumdaş mevcut, bağlantı kurun, sistem gelirken yardımcı olurlar.
Tüm parçaları akakçe üzerinden topladım en ucuz:adam diyor sistem 3050 10k uygun değil gidip powerboost kasa rampage psu kıytırık ssd ile 10 a toplayamıyor adamlar msi parça kullanmış
şimdi tekrar MontajOK olarak değiştirdiler napıyorlar çözemedimsabah benim siparişimi de MontajOK olarak düzeltmişlerdi şimdi tekrardan MontajNO yapılmasın olarak değiştirmişler ne yapıyor bunlar anlamadım ki