Neler Yeni

Vatan RAMi kabul eder mi?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
16 bile yeter zaten 1-2 bu şekil kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan rami tekrar denesem mi diyorum ama ramin üstünde soğutucu var onu çıkarcam üstüne rami takıp tekrarı soğutucuyu takıcam zor gelir bana yapamam bence
soğutucuyu çıkarama direkt takabilirsin ama dikkat et yine ters takma

slotthes

80+
Son düzenleme:

brsokcu

80+ Bronze
Güzel kardeşim 3 sene önce kafan nerdeydi göndermek yerine ne oldu da 2 sene 8 gb kullandın. Bu arada eğer yatay olarak esnetmediysen kalıbımı basarım o ram sağlamdır

slotthes

80+
Güzel kardeşim 3 sene önce kafan nerdeydi göndermek yerine ne oldu da 2 sene 8 gb kullandın. Bu arada eğer yatay olarak esnetmediysen kalıbımı basarım o ram sağlamdır
3 sene değil 6 ay önce garantiye götürüp geri aldım 6 aydır götürmeme gerek yoktu 8de yetiyordu. Yatay olarak esnetmedim ters bir şekilde yerleştirip otursun diye biraz bastırdım.

soğutucuyu çıkarama direkt takabilirsin ama dikkat et yine ters takma
taktım fakat algılamıyor kaç kez sert sert bastırdım algılaması gerek ama olmuyor çentik falan da kapandı.

Son düzenleme:

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
3 sene değil 6 ay önce garantiye götürüp geri aldım 6 aydır götürmeme gerek yoktu 8de yetiyordu. Yatay olarak esnetmedim ters bir şekilde yerleştirip otursun diye biraz bastırdım.

taktım fakat algılamıyor kaç kez sert sert bastırdım algılaması gerek ama olmuyor çentik falan da kapandı.
ram slotu bozulmuş olabilir diğer slotta denediniz mi eğer odna da çalışmıyorsa ram bozulmuş olabilir neredesiniz acaba

slotthes

80+
ram slotu bozulmuş olabilir diğer slotta denediniz mi eğer odna da çalışmıyorsa ram bozulmuş olabilir neredesiniz acaba
Hocam şimdi pcyi açmaya çalıştım ekran gelmiyor bide pcden sürekli bip sesi geliyor zaten Rami takmaya çalışırken elim kolum anakarta deymişti açgözlülüğümüzden pcyi bozduk :D

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
Hocam şimdi pcyi açmaya çalıştım ekran gelmiyor bide pcden sürekli bip sesi geliyor zaten Rami takmaya çalışırken elim kolum anakarta deymişti açgözlülüğümüzden pcyi bozduk :D
kaç tane bip sesi var ve uzun kısa şeklinde yazarmısın

ve anakart üzerinde yanman bir ışık var mı

slotthes

80+

ve anakart üzerinde yanman bir ışık var mı
Şuan pc düzeldi fakat oyunlardaki fpsim gözle görülür derecede düşmüş sorun yok ama kullanıyorum hala bir süre böyle idare edicem sanırım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
Şuan pc düzeldi fakat oyunlardaki fpsim gözle görülür derecede düşmüş sorun yok ama kullanıyorum hala bir süre böyle idare edicem sanırım
bu arada istanbuldaysan arızalı ramini elden alabilirim fiyat ne düşünüyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom