🔥İndirim VATAN SEN NE YAPTIN 🫨 9060XT-16GB OEM KASA 27 BİN TL

adam fırsat bile sayılmayacak bir şeyi paylaşmak için hesap açmış bide, günde 50 tane şöyle adamları banlasalar sıcak fırsat kısmı düzene gelir.

SSD yi 700 TL fazla verip 1tb alın. Am5 toplamaya kalksanız tek tek 35k yı geçer. Fiyat kötü değil fakat iyi de değil.

i 5 12400 f var bide 6650 xt bu sıstemımı satıp bu fiyatlarda sıstem düşünüyordum 30 bandıda sizce almalı mıyım aldıktan sonra diğer sistemi satacağım

Evet bende oluyor ayarlari fulleyince %10 darbogaz garanti oluyor. Ama genelde %15 civarinda
sistemde başka bir yerde sıkıntı vardır, kasa soğutması ve cpu soğutucusu değişebilir, ramler 32 olabilir. 2k'da değil 9060xt, 5070ti dahi darboğaz yapmaz yapamaz. full hd deseniz neyse.

zaten ayarları fulleyince tam tersi etki yapar ayarlar fullenince darboğaz düşer, en yüksek darboğaz 720p'de minimum ayarlarda gerçekleşir.

Başlığa bak, ne zaman bitecek bu clickbait konular? :cautious: (n)

Toplama PC Fiyatlar Uygun geldi bana, parça parça çok pahalı olurken bunlarda 10,15 bin TL ucuz olması normal mi?

sistemde başka bir yerde sıkıntı vardır, kasa soğutması ve cpu soğutucusu değişebilir, ramler 32 olabilir. 2k'da değil 9060xt, 5070ti dahi darboğaz yapmaz yapamaz. full hd deseniz neyse.

zaten ayarları fulleyince tam tersi etki yapar ayarlar fullenince darboğaz düşer, en yüksek darboğaz 720p'de minimum ayarlarda gerçekleşir.
Ramler 32gb (cl15 3000mhz) cpu 4450mhz (65 derece) Apex legends oyununda darbogaz yapiyor. Sistemin diger parcalarinda herhangi bir sikinti yok. Witcher 3 falan denedim onlarda sikinti olmuyor. Ama darbogaz yapmaz yapamaz demekde dogru degil.

sene 2018 hala genciz hala güzeliz ulan anakart işlemci ram alacaktım bakın şakasız r5 2600 150 dolar verdiysem ramlara 180 vermiştim arada bi Dıj güjler ram fiyatlarına rot balans yapıyo ibneler de hep beni denk getiriyo BU YIL SİSTEM ALANI SİLKELESİNLER kardeşim döngüye girdim 2011 de de aynısının laciverti olmuştu pc alma senemi 9 a çıkarıyorum gta 6 da witcher 4 de zaten anca çıkar
ayrıca: arkadaşlar nebi akgün kanalından oc videolarına bakıp ekran kartı çok güçlü olan arkadaş varsa işlemcisine göre oc yapıp und. işlemi yapsın 250w ekran kartını 160w a falan çeksin eğer oyunlarda donma kasma anlık drop giriyosa yapsın bunu haricinde ekran kartı yüzde 100 işlemci yüzde 60 bunlar normal anormal olan işlemci 100 ekran kartı 70 75 performans kısarak dengeleyin tekrar diyorum lag varsa yapı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri