Neler Yeni

Vatan Sistem Ekran Kartında Poşet Yoktu

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Dostlar merhaba imzadaki sistemi 1 yıl olacak kullanıyorum, ancak şimdi aklıma bir soru geldi. Ekran kartı test edilip gönderiliyor bildiğiniz üzre fakat ekran kartının üzerinde hiç bir şekilde yapışkan poşet yoktu. Güvenlik bandrolü duruyordu sağlam. Acaba bu ekran 2. el miydi, iade kart mıydı veya test edildiği için mi o yapışık poşetler söküldü karttan, gördüğüm kadarıyla kim sistem aldıysa ekran kartının poşetlerini kendileri çıkarıyordu. Sizce nasıl bir durum olabilir?

Şunu da söylemeden geçmeyeyim ekran kartının performasından memnunum sorunsuz çalışıyor 1 senedir.

xTURANN

80+ Silver
Kontrol Amaçlı Çıkarıldığında Unutulmuştur. Vatan gibi güvenilir bir yer olsa da ( ben güveniyorum ) bilgisayarları toplayanlar dalgınlıkla unutmuş olabilir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostlar merhaba imzadaki sistemi 1 yıl olacak kullanıyorum, ancak şimdi aklıma bir soru geldi. Ekran kartı test edilip gönderiliyor bildiğiniz üzre fakat ekran kartının üzerinde hiç bir şekilde yapışkan poşet yoktu. Güvenlik bandrolü duruyordu sağlam. Acaba bu ekran 2. el miydi, iade kart mıydı veya test edildiği için mi o yapışık poşetler söküldü karttan, gördüğüm kadarıyla kim sistem aldıysa ekran kartının poşetlerini kendileri çıkarıyordu. Sizce nasıl bir durum olabilir?

Şunu da söylemeden geçmeyeyim ekran kartının performasından memnunum sorunsuz çalışıyor 1 senedir.
Testte toplayan adam tarafından çıkarılmış olabilir normaldir. Ek olarak ikinci el imkansız gibi ama iade ürün olması da normaldir, birinin keyfine iade ettiği kartı adamlar çöpe atmıyor sonuçta kutu açık diye hazır sistemlere koyuyorlar.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrol Amaçlı Çıkarıldığında Unutulmuştur. Vatan gibi güvenilir bir yer olsa da ( ben güveniyorum ) bilgisayarları toplayanlar dalgınlıkla unutmuş olabilir.
Çıkarılınca tekrar takılıyor mu o posetler ürüne?

xTURANN

80+ Silver
Çıkarılınca tekrar takılıyor mu o posetler ürüne?
Eğer sisteminiz ekran kartı demonte geliyorsa muhtemelen geri poşetliyorlar.
Mağazadan falan alıyorsanız hazır sistemi belki kutuları bile vermezler.

Top Bottom