Neler Yeni

Vatan sistem geldi yaşadığım sıkıntı

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Ben demonte istemiştim.kurulumunu yaptım.fakat kasayı çalıştırdıktan 1-2 saat sonra ön orta fanların birinden ses gelmeye başladı bilye sesi gibi.camı söküp arkasına tıklayınca ses kesiliyor ne hikmetse.şimdilik öyle kullanıyorum.2 kez çalıştırdım.işlemci test yaptım cinebench r23 işlemci 74 derece gördüm max.ekran kartına bi test yapmadım.

alp25dt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Yıkmış
Ben montajlı istemiştim sıkıntısız geldi çok şükür ama sana olan zannımca taşıma sırasında olmuştur yoksa niye öyle bıraksınlar ki

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Ben montajlı istemiştim sıkıntısız geldi çok şükür ama sana olan zannımca taşıma sırasında olmuştur yoksa niye öyle bıraksınlar ki
hocam taşıma sırasında olsun tamam da ekran kartı sabitleme vidaları bile yok arkada diğer kapalı slotlara koydukları vidalar bile uygun değil yuvalara onlar bile olmuyor orda ekran kartını sabit tutmak için metal var onu içinden çıkmasına imkan yok montaj yapsalar

El-Turco

80+ Bronze
benim sistemimde bugün geldi ama sorunsuzdu her şeyi vidayı portu kontrol ettim şükür yani. Ama windows kurdum ve ethernet girişimi okumuyor o biraz kötü oldu benim için macbookum var ve usb takamıyorum :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
benim sistemimde bugün geldi ama sorunsuzdu her şeyi vidayı portu kontrol ettim şükür yani. Ama windows kurdum ve ethernet girişimi okumuyor o biraz kötü oldu benim için macbookum var ve usb takamıyorum :D
telefona anakart ethernet driveri kur öyle at ben öyle yaptım

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Ben demonte istemiştim.kurulumunu yaptım.fakat kasayı çalıştırdıktan 1-2 saat sonra ön orta fanların birinden ses gelmeye başladı bilye sesi gibi.camı söküp arkasına tıklayınca ses kesiliyor ne hikmetse.şimdilik öyle kullanıyorum.2 kez çalıştırdım.işlemci test yaptım cinebench r23 işlemci 74 derece gördüm max.ekran kartına bi test yapmadım.
ekran kartı için furmark yaparsan yazar mısın hocam?

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Kullandığım bir sistem var zor geliyor açıkçası 😂 elim değerse bakarım bi ara.
tamamdır hocam, ben de şuan pc hocası gg6 intel sistemi kullanıyorum bu sisteme geçeceğim fark var mı diye merak ettim😄

hocam taşıma sırasında olsun tamam da ekran kartı sabitleme vidaları bile yok arkada diğer kapalı slotlara koydukları vidalar bile uygun değil yuvalara onlar bile olmuyor orda ekran kartını sabit tutmak için metal var onu içinden çıkmasına imkan yok montaj yapsalar
Son durum nedir dostum merak ettim nasıl ilgi alaka çözüm sundular mı?

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Son durum nedir dostum merak ettim nasıl ilgi alaka çözüm sundular mı?
kargo olur mu diye sorayım dedi müşteri hizmetleri dönüş yapmadılar ben en iyisi en yakın vatan bayisine götüreyim yarın yoksa yine aynısı olacak.

Top Bottom