Kutuyu açarken video çekseydini keşke.Evet yani hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. sistemi koliden bir çıkardım ekran kartı içine öyle rastgele bırakılmış ne vida ile sabitlenmiş ne bir şey. PCI express yuvasının tırnağı kırılmış kasanın arkasının ne braketleri kutusuna geri koymuşlar ne vidalarını sabitleme vidaları bile yok. Diğer yerinden alıp sabitliyim desem başka uygun olmayan 2 çeşit vida uydurmuşlar. Ekran kartının PCI plastiklerini bile koymamışlar kutuya geri. PCI express yuvasının tırnağı işlemci fanının içine kaçmış şansıma buldum. Yazık yani verdiğimiz paraya. WhatsApp destekten mesaj attım bekliyoruM
valla böyle bir şey olacağını düşünmedim sadece açar açmaz gördüm ve fotoğraflarını çektim.Kutuyu açarken video çekseydini keşke.
misafir çocuğuna toplatmışlar sistemi. muhtemelen kanıtlayamazsın nysevalla böyle bir şey olacağını düşünmedim sadece açar açmaz gördüm ve fotoğraflarını çektim.
sistemlerin toplandığı yerde kamera var bi şekilde bulunabilir kayıtlar ama işin büyümesi lazım bayamisafir çocuğuna toplatmışlar sistemi. muhtemelen kanıtlayamazsın nyse
satarsan alırmAldığıma pişman oldum pchocasının rtx3080 li sistemi çıkacak
Ne kadar ?satarsan alırm