Vatan stok meselesi hk

Reaksiyon skoru
197
Tüm hazır sistem satan siteler stok yenileyebiliyorken vatanın hazır sistem stoğa sokmayıp gelen ekran kartlarını tek şekilde fahiş fiyatlarla satması bu nasıl bir karaktersizliktir dostlar :mad::mad::mad::mad:

Gamegaraj'da da stoklar yok. 1 hafta geldi, yine bitti. Ama adamlar fiyat arttırmıyor işte. Klasik Vatan.

Yani Vatan pahalı deniliyor ama ps5 7500 TL ye stoğa gelecek. Ben seviyorum.

Yani Vatan pahalı deniliyor ama ps5 7500 TL ye stoğa gelecek. Ben seviyorum.
hocam 1 1.5 aydır sisteme gelmedi oem hazır sistem stokları ayıptır günahtır ya gelen ekran kartlarınıda 20 milyara falan satışa koyuyorlar hazır sistemlere koyulması gereken ekran kartlarını tam bir fırsatçılık bu başka bişey değil

Vatan'a özel değil bu. Her site böyle yapıyor.

hocam 1 1.5 aydır sisteme gelmedi oem hazır sistem stokları ayıptır günahtır ya gelen ekran kartlarınıda 20 milyara falan satışa koyuyorlar hazır sistemlere koyulması gereken ekran kartlarını tam bir fırsatçılık bu başka bişey değil
Ben de PC toplayacak olsam en son Vatan:a bakardım. Haqquş'u hiç sevmem.

Vatan'a özel değil bu. Her site böyle yapıyor.
hayır hocam game garaj sinerji vs gibi siteler kart bulabiliyorken koskoca vatan gibi yılların markası nasıl bulamaz ekran kartlarını saçmalık yani tamamen fırsatçılık cepleri için yaşıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de PC toplayacak olsam en son Vatan:a bakardım. Haqquş'u hiç sevmem.
bende ordan toplamamda kalite bir hazır sistemi var onun için bekliyordum

hayır hocam game garaj sinerji vs gibi siteler kart bulabiliyorken koskoca vatan gibi yılların markası nasıl bulamaz ekran kartlarını saçmalık yani tamamen fırsatçılık cepleri için yaşıyorlar
O firmalar da en az Vatan kadar uzun süredir piyasada çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,605
Üyeler
195,676
Son üye
sedatknbr
Geri