Vatan VS İtopya HANGİSİ DAHA İYİ ?

Bence itopya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternet sitesinden hazır sistemlere bak, aklına takılırsa mağazaya git orada konuş, ikna ederler seni. Ben de yarın mağazasına gitmeyi düşünüyorum
Herkes itop ya diyor tamam o halde yarın itopya ya gidecem

vatanda oem parçalar arada indirime giriyor. indirimde yakalarsan uygun, yoksa pahalı hep.
itopyada ise henüz uygun ürün görmedim ben kendi araştırdıklarım arasında, nerdeyse hiç.

peki sizin 15-15.700 TL civarlarında önerebileceğiniz monitörlü sistem var mıdır pek anlamıyorum toplamadan

İşlemci 5600 ile değiştirilip alınabilir

Hocam işte o siteden alışveriş yapmak istemiyorum insanlar kazıklanmış kargolarına güvenmiyorum bende kazıklansam para mı alacağıma bile emin değilim böyle sorunlar duymasam alırım

Hocam işte o siteden alışveriş yapmak istemiyorum insanlar kazıklanmış kargolarına güvenmiyorum bende kazıklansam para mı alacağıma bile emin değilim böyle sorunlar duymasam alırım
Doğrudur. Hazır sistem almadım deneyimlemedim öyle bir durum. İtopyada bütçene uygun düzgün bir şey bulamadım

Doğrudur. Hazır sistem almadım deneyimlemedim öyle bir durum. İtopyada bütçene uygun düzgün bir şey bulamadım
Monitöre nerden baksan 3k gidicek kaldı 12.500

Monitöre nerden baksan 3k gidicek kaldı 12.500
Napsam bilemedim

Arkadaşlar merhaba vatan ya da itopya ya gidecem yarın hangisine gitmeliyim sistem toplamak istiyorum ucuz ve kazıklanmayacağım hangisi ?
Kankam hangisinde kampanya varsa ona git ufak çaplı bir araştırma yapsan daha mantıklı onun haricinde diğer firmalarda olabilir kendini 2 firma ile kısıtlama

Kankam hangisinde kampanya varsa ona git ufak çaplı bir araştırma yapsan daha mantıklı onun haricinde diğer firmalarda olabilir kendini 2 firma ile kısıtlama
Diğer firmalardaki yaşanan aksiliklerden dolayı çekiniyormuş arkadaş belirtti durumu

kral sonra ne oldu ALLAH aşkına efsaneymiş ya :Dsdas
Daha sonra işte bana faturayı attı ben bunu aldım diye bende dedim olum 15 sene kasperskye deli gibi para vermişsin napcan o kadar dedim o da vatandaki çalışanlar gerekli dedi dedi bende iade et olum bedava şeye deli gibi para vermişsin dedim ya ne uğraşcam artık aldım dedi hayatına devam etti öyle :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri