Aynen öyle, ne güzel 7500f 4060ti'lı sistemler vardı, dur daha iyisi gelir falan dedim. Gelmedi. Beklemeye alıştım zaten, beklemeye devamBu kadar bekletim 7500f ddr5 sistem olmadan almıcam laptop ile devam artık
Aynen öyle, ne güzel 7500f 4060ti'lı sistemler vardı, dur daha iyisi gelir falan dedim. Gelmedi. Beklemeye alıştım zaten, beklemeye devamBu kadar bekletim 7500f ddr5 sistem olmadan almıcam laptop ile devam artık
vatan taksiti 3e düşürdüğünden beri bozdu zaten2 ay önce daha iyisi daha uygun fiyatlıydı 2 ayda 2.400 tl artış var. Vatan da bozmaya başladı.INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti-H610M H V2 DDR4-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ASUS DUAL RTX 4060 Ti-H610M H V2 DDR4-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bütçe varsa neden olmasın zalman kötü bir marka değil ama internetten zalmanın güç kaynağına bak herhangi bir sorun var mı diyeBende iptal ettim hocam. Aradaki fark cidden fazla. Kasa için 684 lira fark zalman n4 almak mantıklı mı sizce soğutma performansı daha iyi anladığım kadarıyla
Sorduğun soru ile alakası yok ama merak ettim. Ne zaman sipariş vermiştin ?Bilgisayara bios update yapan var mı perşembe günü kargodan gelecek bios güncellemesi yapan varsa anakartın hangi sürümle geldiğini söylerse memnun olurum
Cuma günü sipariş verdim dün kargoya verildi tahmini teslimat yarın gözüküyor Ankara Çankaya dan Erzincan merkeze gelecekSorduğun soru ile alakası yok ama merak ettim. Ne zaman sipariş vermiştin ?
Ben Perşembe verdim hala montajda gözüküyor, çok değişik.Cuma günü sipariş verdim dün kargoya verildi tahmini teslimat yarın gözüküyor Ankara Çankaya dan Erzincan merkeze gelecek
Ben demonte olarak sipariş verdim montajlanmasını istediyseniz uzun sürer gelmesiBen Perşembe verdim hala montajda gözüküyor, çok değişik.