❌İndirim Bitti! VATAN YENİ SİSTEMLER

Hepsi mağaza özel olarak getirilmiş. Yine 7500F yok.
Çünkü intelin satmadığının farkındalar zaten 14.nesil İşlemciler ve DDR4 Update almayan ve kötü özelliklere sahip ölü Anakart'ları kullanmalarından Stok Eritme olduğu çok belli

Gecenki gibi hatta bi tık daha ucuzu 7500F/RTX 4060Tİ 16GB 24.999TL'ye bekliyordum şahsen

Ülkemizde çok garip 11.11 gibi önemsiz bir indirimde indirim yapıp veya Youtuber'lara özel vs. Veya Ocak/yaz indirim günleri gibi saçma indirimler yapıp Tüm dünyada Yapılan Global Black Friday indiriminde indirim yapmıyolar

4070 olan ramler 838tl ile 2x16 32gb ram yapılır. alacak olanlar ram arttırsın.
fiyat güzel artık daha da indirimli sistem pek göremeyiz. önümüz yılbaşı. alacaklar iyi karar versin.

Özelleştirme seçenekleri arasında eski bir arkadaş dikkatimi çekti , tam 5 yıl önce bu macunu vatandan 30 liraya almıştım eski sistemimde kullanmak için , dün kilerde tekrar elime geçti , şans eseri bugün vatanda aynı macuna denk geldim , 5 yıldır stok bitirememişler :kekw:

Özelleştirme seçenekleri arasında eski bir arkadaş dikkatimi çekti , tam 5 yıl önce bu macunu vatandan 30 liraya almıştım eski sistemimde kullanmak için , dün kilerde tekrar elime geçti , şans eseri bugün vatanda aynı macuna denk geldim , 5 yıldır stok bitirememişler :kekw:
macun yerine inşaat çimentosu almışsın :kappa:

tekrar hatırlatmak için yazayım , bankkartla alırsanız 1000 lira puan geliyor ve extra 1500 lira da ekstreden düşüyor 2.500 liralık bir nidirim olmuş oluyor. 4060 lı sistem 18 bine gelmiş oluyor düşünenen varsa unutmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bence geç kargoluyor vatan 17 sinde bu ssitemi aldım daha montajda gösteriyor, bankkart puanla yaklaşık 17bine gelmişti

macun yerine inşaat çimentosu almışsın :kappa:
O dönem işimi görmeye yetmişti , pentium işlemci vardı zaten :kekw: 1.6w mı neydi iletkenliği , şimdiki 5700x e sürsem alev alır muhtemelen:kekw::kappa:

beyaz sistem bnece indirim sayılır ekrasn kartı asus dual beyaz falan ama ram olayı cidden üzücü
Hangisi alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi mağaza özel olarak getirilmiş. Yine 7500F yok.
Hangisi alınır acil

Ramlerde ddr4 sisteme bakıyorsun cl16 yerine cl22 ddr5 bakıyorsun cl32 yerine cl46. Keşke ramsiz seçme olsa sisteme bak rame bak.

Mağaza özel ama telefonla arayıp alabiliyorsunuz , telefonla denendi alındı.

Geri