taksitte ne kadar fark oluyorEşime 20499 olan sistemi telefonla arayarak 3 taksit aldım. Beyaz sistem istiyordu, ekstra beyaz bir cpu fan alırım yeterli. Hayırlısı olsun.
Vade farkı yoktaksitte ne kadar fark oluyor
peşin fiyatına 3 taksittaksitte ne kadar fark oluyor
Hocam 1000 tl olayı kesin değil mi? Telefondan alınca da oluyordur umarım.tekrar hatırlatmak için yazayım , bankkartla alırsanız 1000 lira puan geliyor ve extra 1500 lira da ekstreden düşüyor 2.500 liralık bir nidirim olmuş oluyor. 4060 lı sistem 18 bine gelmiş oluyor düşünenen varsa unutmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde bence geç kargoluyor vatan 17 sinde bu ssitemi aldım daha montajda gösteriyor, bankkart puanla yaklaşık 17bine gelmişti
INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yeterli oluri5 li stok fanlı sisteme bu alınır mı sizce, ya da stok fandan çok bir farkı olur mu . yeni hesap kuponuyla 375 liraya geliyor
bankkartın uygulamasından vatan kampanyasına ve beyaz eşya kampanyasına kaıt olursanız gelir , bana 1000 lira hemen siparişten sonra puan oalrak yattı 1.500 lira da ocakta yatacakmışHocam 1000 tl olayı kesin değil mi? Telefondan alınca da oluyordur umarım.
teşekkür ederimYeterli olur