❌İndirim Bitti! VATAN YENİ SİSTEMLER

Eşime 20499 olan sistemi telefonla arayarak 3 taksit aldım. Beyaz sistem istiyordu, ekstra beyaz bir cpu fan alırım yeterli. Hayırlısı olsun.

Bugün Bilgisayar bir yerden alacağım, bir daha da vatan bilgisayardan çöp almam.

of ulan karar veremiyorum işlemci yüzünden alasım yok ama bu fiyata da ddr5 sistem bilemedim..

7500f ve 12400f arasında çok fark var mı acaba ?
valorant cs pubg vb. oyunları oynamayı düşünüyorum
Siz 20k olan sistem geleceğe yönelik midir ? ileride 4070süper falan takılır mıı

tekrar hatırlatmak için yazayım , bankkartla alırsanız 1000 lira puan geliyor ve extra 1500 lira da ekstreden düşüyor 2.500 liralık bir nidirim olmuş oluyor. 4060 lı sistem 18 bine gelmiş oluyor düşünenen varsa unutmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bence geç kargoluyor vatan 17 sinde bu ssitemi aldım daha montajda gösteriyor, bankkart puanla yaklaşık 17bine gelmişti
Hocam 1000 tl olayı kesin değil mi? Telefondan alınca da oluyordur umarım.

Hocam 1000 tl olayı kesin değil mi? Telefondan alınca da oluyordur umarım.
bankkartın uygulamasından vatan kampanyasına ve beyaz eşya kampanyasına kaıt olursanız gelir , bana 1000 lira hemen siparişten sonra puan oalrak yattı 1.500 lira da ocakta yatacakmış

İnsanlar mağazaya gitmek zorunda mı ya bu nasıl kampanya. bak 4070 li fiyat olarak iyi yalan yok ama tam bir saçmalık mağaza olayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri