Aşırı darboğaz var işlemci ekran kartına göre çok zayıf monitör de VA panel IPS almanı öneririm RAM i de 16 yap yahu hangi akıllı adam dizdi bu kasayıAlıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar vatana bu sistemi toplattim iyi midir? sadece valo LoL minecraft oynicam adam gayet iyi bir sistem dedi
Hacı sen burdaki arkadaşlardan yardım iste onlar sana daha iyisini dizerlerAlıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar vatana bu sistemi toplattim iyi midir? sadece valo LoL minecraft oynicam adam gayet iyi bir sistem dedi
Teşekkür ederim hocamAşırı darboğaz var işlemci ekran kartına göre çok zayıf monitör de VA panel IPS almanı öneririm RAM i de 16 yap yahu hangi akıllı adam dizdi bu kasayı
21k hocamNe kadar ediyor ?
Hocam adam bana 2x8gb demişti ama neden 1x8gb bende anlamadim8 gb ram ile ne oynamayı planlıyon acaba
Teşekkür ederim hocamHacı sen burdaki arkadaşlardan yardım iste onlar sana daha iyisini dizerler
Darboğaz falan olmaz i3 diye darboğaz olcağını sanıyosunuz ayrıca ram de 2 adettir yanda miktar 2x yazıyodurAşırı darboğaz var işlemci ekran kartına göre çok zayıf monitör de VA panel IPS almanı öneririm RAM i de 16 yap yahu hangi akıllı adam dizdi bu kasayı
O Sisteme rampage monitör olmamışAlıntıyı görüntüle
O işlemciyi 6800xt ile kullananlar varAşırı darboğaz var işlemci ekran kartına göre çok zayıf monitör de VA panel IPS almanı öneririm RAM i de 16 yap yahu hangi akıllı adam dizdi bu kasayı
12. Nesil i3 tabiri caizse ofis işlemcisi diye geçiyor 4060 gibi bir ekran kartını pohpohlayabilecek miDarboğaz falan olmaz i3 diye darboğaz olcağını sanıyosunuz ayrıca ram de 2 adettir yanda miktar 2x yazıyodur
Kullanan kullanır kardeşim darboğaz bu kullanırsın ama performansı düşük olurO Sisteme rampage monitör olmamış
O işlemciyi 6800xt ile kullananlar var
Nerde ofis işlemcisi olarak geçiyor ? Son 2 yıldır hazır sistemlerde en çok kullanılan işlemci bile olabilir 3060 ve 4060 gibi kartlar için biçilmiş kaftan nesil olarak bakanlar için i5 11400f gücünde12. Nesil i3 tabiri caizse ofis işlemcisi diye geçiyor 4060 gibi bir ekran kartını pohpohlayabilecek mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanan kullanır kardeşim darboğaz bu kullanırsın ama performansı düşük olur
38.6 darboğaz oranı ile çok güzel kullanırsın kardeşimO Sisteme rampage monitör olmamış
O işlemciyi 6800xt ile kullananlar var
İ3 koymalarını sebebi hem stoğu çok hemde TR ekonomisinde çok fazla satılma potansiyeli olduğu için yoksa babasının hayrına bu kadar i3 depolamiyorlarNerde ofis işlemcisi olarak geçiyor ? Son 2 yıldır hazır sistemlerde en çok kullanılan işlemci bile olabilir 3060 ve 4060 gibi kartlar için biçilmiş kaftan nesil olarak bakanlar için i5 11400f gücünde
3060 için belki olabilir ama 4060 için olacağını hiç sanmıyorum en azından i5 12400f koyup sistemin ömrünü uzatabilir hemde yeni nesil oyunlarda sıkıntı çekmezNerde ofis işlemcisi olarak geçiyor ? Son 2 yıldır hazır sistemlerde en çok kullanılan işlemci bile olabilir 3060 ve 4060 gibi kartlar için biçilmiş kaftan nesil olarak bakanlar için i5 11400f gücünde
Sen hiç darboğazlı hazırsistem satan site gördün mü demekki besleyebiliyoki ve talep varki satıyo adamlar, alanlar da babasının hayrına almıyo ayrıca bottleneck sitesinden darboğaz hesaplamayı da bırak doğru göstermiyor38.6 darboğaz oranı ile çok güzel kullanırsın kardeşim
İ3 koymalarını sebebi hem stoğu çok hemde TR ekonomisinde çok fazla satılma potansiyeli olduğu için yoksa babasının hayrına bu kadar i3 depolamiyorlar
İ5 12400f olsa daha iyi tabi ama kimse aksini iddia etmedi fakat i3 12100fle de darboğaz olmaz on numara da besler38.6 darboğaz oranı ile çok güzel kullanırsın kardeşim
İ3 koymalarını sebebi hem stoğu çok hemde TR ekonomisinde çok fazla satılma potansiyeli olduğu için yoksa babasının hayrına bu kadar i3 depolamiyorlar
3060 için belki olabilir ama 4060 için olacağını hiç sanmıyorum en azından i5 12400f koyup sistemin ömrünü uzatabilir hemde yeni nesil oyunlarda sıkıntı çekmez