Peşin hocam neden 12 ay taksit dedinki12ay taksitle alıcaksanız alınabilir bi sistem
Merhabalar hocam 16 yaptirdimi3 13100f 4060 ile kullandım darboğaz olmuyor 12100f'in aynısı ghz hızı yüksek 13100fin sadece gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz biraz fazla olmuş fiyatı ama ek olarak acillen 8x2 16 ram yapmanız lazım acillen bakın bi yerden bulun falan yapın o 16'yı 8x2 16 yapın tek slot 16 yapmayın 8 ramle fazla drop yersiniz oyunlar da.
pardon hocam konu karıştı az önce başka bir konu daha vardıda vatandan alıcak arkadaş o konuyla karıştırdımPeşin hocam neden 12 ay taksit dedinki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhabalar hocam 16 yaptirdim
Hocam bende 5500 seçmiştim vatan i3 12100fe değiştirdi darboğaz yapma ihtimali var dedipardon hocam konu karıştı az önce başka bir konu daha vardıda vatandan alıcak arkadaş o konuyla karıştırdım
https://www.itopya.com/teknohayat-1...b-oc16gb-ddr4480gb-nvme-m2-_h25186#kategori_8 bunu alın daha iyi
yok öyle şey hocam almayın ordan falan allah askına ya pğqlwepokqwe verdiklere bilgiye bakHocam bende 5500 seçmiştim vatan i3 12100fe değiştirdi darboğaz yapma ihtimali var dedi
Hocam rampage monitör olmamış derken ne monitörü önerirsiniz ben gamebooster demiştim o monitörü önermiyoruz dedi adam direk rampageyi seçtiO Sisteme rampage monitör olmamış
O işlemciyi 6800xt ile kullananlar var
hocam direkt ordan almayın monitör için bütçeniz ne kadarHocam rampage monitör olmamış derken ne monitörü önerirsiniz ben gamebooster demiştim o monitörü önermiyoruz dedi adam direk rampageyi seçti
yok öyle şey hocam almayın ordan falan allah askına ya pğqlwepokqwe verdiklere bilgiye
Ram 16gb mis efendimasiri darbogaz yapar islemci dusuk kalmis bide 8 gb ramle ne oynicaksin
Hocam 6k ya kadar bütçem varhocam direkt ordan almayın monitör için bütçeniz ne kadar
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html 240hz istersenızRam 16gb mis efendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 6k ya kadar bütçem var
vatan çalışanı=normal vatandaş bilgisiBir de vatandaki fırsatçı arkadaşlar 12100f ile r5 5500 neredeyse aynı olduğunu hatta 5500 ün i3 den 2 çekirdek fazlası olduğunu bilmiyor sanırım