Normal fiyattan sattıklarına kapadılar ama kazık fiyata satıp kodla normale inenlere açık tuttular.Kupon her üründe geçerliydi sonra talebe göre mi kapattılar şimdi bazı ürünlerde geçerli. Bilenler yazabilir mi?
Ben 3 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yok merak etme çok serin başarmışlar adamlarGigabyte ilk üretilen 5000 serilerinde fazla termal jel koyduklarını 150 dereceye kadar erimesinin mümkün olmadığını söylemiş ama güven olmayabilir yine. Bilmeden aldım bi sorun olursa garanti bakar artık![]()
aynı şekil bendede iptal falan yemez inş kargoya verilse de rahatlasakbende hala kargoya teslimatı bekliyor diyor
aynen vatandan aldığımda hep 2 2.30da kargoya verilirdi umarım iptal olmazaynı şekil bendede iptal falan yemez inş kargoya verilse de rahatlasak
saat 12de aldıgım ürünün 2.30da kargoya yetişmemesi normal bi durum aslında.aynen vatandan aldığımda hep 2 2.30da kargoya verilirdi umarım iptal olmaz
Dümenden kupon. Zaten diğer sitelere göre pahalı ürünler
stoğu olan her oem üründe geçerliydi ben 5080 aldım 44k yaArkadaşlar kupon ilk duydrulduğunda bütün ürünlerde geçerli miyidi bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Cogunda vardi herhalde ama zamanla her seyi kisitladilar ben inno 5070 cektim 23800 eArkadaşlar kupon ilk duydrulduğunda bütün ürünlerde geçerli miyidi bilen arkadaşlar yazabilir mi?
5080 fiyatı iyi di 5070ti arasında 9k oynuyordu 9k lık bir performans farkı bence yokAlıntıyı görüntüle
dümenden mi? şu fiyata 5080 varsa alalım başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stoğu olan her oem üründe geçerliydi ben 5080 aldım 44k ya
5-6 dk içerisinde aldım konuyu ilk görenlerdenim sonradan çıkardılar ürünleri kod çalışmamaya başladı falan
Yok dümenden değil cidden uzun suredir takip ediyordum bu ekran kartını bu fiyata hic gormedim ve aldım paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.Dümenden kupon. Zaten diğer sitelere göre pahalı ürünler