🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bende hala kargoya teslimatı bekliyor diyor

Gigabyte ilk üretilen 5000 serilerinde fazla termal jel koyduklarını 150 dereceye kadar erimesinin mümkün olmadığını söylemiş ama güven olmayabilir yine. Bilmeden aldım bi sorun olursa garanti bakar artık :D
Ben 3 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yok merak etme çok serin başarmışlar adamlar :D dikey kullanmadıgın sürece bir sorun oluşturmuyor diye konulara cevap yazıldı reddit de

aynen vatandan aldığımda hep 2 2.30da kargoya verilirdi umarım iptal olmaz
saat 12de aldıgım ürünün 2.30da kargoya yetişmemesi normal bi durum aslında.
birde şöyle bi olay var. aşamalar var sitesinde iptal yiyecek olsa sipariş onaylanıp kargo aşamasına geçmezdi diye düşünüyorum.
ama verilse extra rahatlayacağım orası ayrı

bu arada siz ne almıştınız hocam?

Dümenden kupon. Zaten diğer sitelere göre pahalı ürünler
1752850735561.webp

dümenden mi? şu fiyata 5080 varsa alalım başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kupon ilk duydrulduğunda bütün ürünlerde geçerli miyidi bilen arkadaşlar yazabilir mi?
stoğu olan her oem üründe geçerliydi ben 5080 aldım 44k ya
5-6 dk içerisinde aldım konuyu ilk görenlerdenim sonradan çıkardılar ürünleri kod çalışmamaya başladı falan

Alanlara hayırlı olsun güzel kampanyaydı özellikle ekran kartları fiyatları enfes . Bende ssd çekeyim dedim ama fiyatlar yüksek kupon olsa da pek yaramıyor . 33k ya 9070 xt red devil aldım pişman değilim açıkcası ama geçen aynı fiyata tuf geldi şimdi bu kampanya insan yine dönüp bir bakıp iç geçiriyor be hocam :rolleyes:

Alıntıyı görüntüle
dümenden mi? şu fiyata 5080 varsa alalım başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stoğu olan her oem üründe geçerliydi ben 5080 aldım 44k ya
5-6 dk içerisinde aldım konuyu ilk görenlerdenim sonradan çıkardılar ürünleri kod çalışmamaya başladı falan
5080 fiyatı iyi di 5070ti arasında 9k oynuyordu 9k lık bir performans farkı bence yok

Dümenden kupon. Zaten diğer sitelere göre pahalı ürünler
Yok dümenden değil cidden uzun suredir takip ediyordum bu ekran kartını bu fiyata hic gormedim ve aldım paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Ekler

• 1000122115.webp
    1000122115.webp
    78.4 KB · Hit: 157
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,165
Üyeler