❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

İndirim mindirim yok beyler, haftaya da gelmez. Biriken stoğu seriden eritmek için 2 hafta ard seda kıyak geçtiler millete, kapan kaptı kartları bu saatten sonra bir şey beklemeyin.

Hemen millete ümitsizlik aşılamayın beyler bu yüksek fiyatlardan kolay kolay alıcı bulamazlar, alıcı olarak bizler tepkimizi koyar yüksek fiyatları alel acele cekmezsek seve seve düşürürler.

Hemen millete ümitsizlik aşılamayın beyler bu yüksek fiyatlardan kolay kolay alıcı bulamazlar, alıcı olarak bizler tepkimizi koyar yüksek fiyatları alel acele cekmezsek seve seve düşürürler.
Ümitsizlikle ne alakası var? vatan en son ne zaman böyle bir indirim yapmış? ben yıllardır böyle bir indirim ne gördüm ne duydum, şimdi bunu 1-2 sefer yaptı diye sanki gaming gecesi gibi her cuma yapacağı anlamına mı geliyor? bana kalırsa haftayayı geçtim komple bir daha böyle bir indirim yapmayacak, yapsa bile fiyatlar şişik olacak. Hem piyasa fiyatında hem de gerçek %20 indirim artık gelmez. Gelir diyen beklesin sonuçta umut fakirin ekmeği.

Ümitsizlikle ne alakası var? vatan en son ne zaman böyle bir indirim yapmış? ben yıllardır böyle bir indirim ne gördüm ne duydum, şimdi bunu 1-2 sefer yaptı diye sanki gaming gecesi gibi her cuma yapacağı anlamına mı geliyor? bana kalırsa haftayayı geçtim komple bir daha böyle bir indirim yapmayacak, yapsa bile fiyatlar şişik olacak. Hem piyasa fiyatında hem de gerçek %20 indirim artık gelmez. Gelir diyen beklesin sonuçta umut fakirin ekmeği.
Ya bu arada saçma ucuzdu kusra bakmayın her üründe indirim var ve saçma sapan ucuzdu 23 e rtx 5070 neden olur saçma spaan bi indirim al satçılar toplandı hemen

indirimim olmayacaksa fiyatları böyle %15 eklemezlerdi.

şu an bu fiyatlara hiç bir şey satamazlar 40 binlik kartlar 55 bin olmuş

belki akşam %10 yaptıkları indirimi %20 ye çıkaracaklar
fiyatlar piyasa normalarına gelecek

Babalar vatan yapmazsa indirimi ,online satıcı bir sürü başka yer var biri elbet yapar. Bizde kullanıcılar olarak cebimizi düşünür en uygununa gideriz bırakin vatan 100 mu 50 mi yapmış ne yaparsa yapsın. Az buçuk fiyatlara hakim olan biri nerenin ucuz nerenin pahalı olduğunu bilir zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatanın normalde de fiyatları yüksek zaten . Aşırı indirimli hali bile piyasanın biraz altı

ekran kartı hariç nerdeyse hiç avantaj yoktu, anakart ssd ram bunlar çok daha ucuza bile bulunuyordu. ekran kartıda yine 20-30k üstüne çıkmadıkça çok değmiyordu şahsen hiç bişey almadım 2 defa denk gelmeme rağmen çünkü fiyatlar mantıklı değildi pek. heleki 8400f hariç hiç bir işlemci mantıklı değildi adamlar 5.5 6kya 12400f koymus %100 indirim kodu gelse ne olur

Hani yine indirim yapacaktı. 2 kez indirim yaptı diye her cuma yapacak gibi beklentiye girdi eleman, bi de burada millete atar gider yapıyor.
Zaten ekran kartı fiyatlarının artması bekleniyor. Alan aldı alamayan soğuk su içer.

ekran kartı hariç nerdeyse hiç avantaj yoktu, anakart ssd ram bunlar çok daha ucuza bile bulunuyordu. ekran kartıda yine 20-30k üstüne çıkmadıkça çok değmiyordu şahsen hiç bişey almadım 2 defa denk gelmeme rağmen çünkü fiyatlar mantıklı değildi pek. heleki 8400f hariç hiç bir işlemci mantıklı değildi adamlar 5.5 6kya 12400f koymus %100 indirim kodu gelse ne olur
Evet adamlar 18 bine 7800x3d satıyo, vatan her zaman kazıktı ve öyle olmaya devam edecek. Ekran kartlarındaki indirimler piyasa altına çekti fiyatları, bazı anakartlar ve diğer ürünler de piyasa altına düşmüştü bu da şaşırttı insanları ama eski kazık haline geri döndü artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: eups
Hani yine indirim yapacaktı. 2 kez indirim yaptı diye her cuma yapacak gibi beklentiye girdi eleman, bi de burada millete atar gider yapıyor.
Zaten ekran kartı fiyatlarının artması bekleniyor. Alan aldı alamayan soğuk su içer.
Bana sallayan de mi neden olsun demiştim yine indirim

İndirim beklerken aksine zam geldi, artık hiç şaşırmıyorum. Zaten ne zaman indirim olsa, gerçekten ihtiyacı olmayanlar hemen atlayıp alıyor, sonra da işi resmen ticarete çeviriyorlar. Vatan Bilgisayar da kendi sattığı ürünü daha ucuza satan fırsatçıları görünce, "Alın size indirim!" demiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri