gokturk1081
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
20 idi geçen hafta.MOZA R5 alcaktım 29952 yapmışlar komedi ya %25 indirim falan gelmezse almam muhtemelen geçen hafta 22 ye geliyordu kaçırdım
20 idi geçen hafta.MOZA R5 alcaktım 29952 yapmışlar komedi ya %25 indirim falan gelmezse almam muhtemelen geçen hafta 22 ye geliyordu kaçırdım
Onu diyom işte zam yaptılar madem indirim oranı da artsın yoksa alınabilir bir tarafı kalmıyor artık20 idi geçen hafta.
bugün ki indirimi bekleyen bizler gerçekten PATLADIK sanırım. Bu gün CUMA değil mi?Yaw ben bugün CUMA sanıyorum, aysonu diye haftanın da son günü sanmışım, Benim hatam kusuruma bakmayın![]()
Hocam gelse de zaten fiyatlara zaten en az %10 zam atmışlar pek bi anlamı kalmıyorbugün ki indirimi bekleyen bizler gerçekten PATLADIK sanırım. Bu gün CUMA değil mi?
Neyse incehesap var bari.Hocam gelse de zaten fiyatlara zaten en az %10 zam atmışlar pek bi anlamı kalmıyor
Gaming gecesi deriz de aynı oyunu net onlar da yapar. Sadece gostermelik 2 3 ürünü ciddi manada indirime sokarlar. Bizim 9060xt hayalleri yalan oldu en az 1 haftadır didik didik bakıyordum hangi modelini alsam diye, neyse sağlık olsun.Neyse incehesap var bari.
Gaming gecesi deriz de aynı oyunu net onlar da yapar. Sadece gostermelik 2 3 ürünü ciddi manada indirime sokarlar. Bizim 9060xt hayalleri yalan oldu en az 1 haftadır didik didik bakıyordum hangi modelini alsam diye, neyse sağlık olsun.
Aklımda bu model vardı hocam. Zaten daha dün 21400 dü indirim gelse hemen alacaktım ve Bursa korupark mağazasında da mevcuttu elden teslim yapacaktım yani ancak gidip 21400 ü 23400 yapmaları hiç etik olmamış.
Bence bu modeli