dönmemeiş daha dün gece 24 de baktığım 5070 ti 45 di 52 yapmıslardı şimdi 48 yapmıslar. her oltaya düşmeyin.Fiyatlar eskiye dönmüş bu arada.
Bazılarını indirmişler geri. Gece aldığım ekran görüntüsü.dönmemeiş daha dün gece 24 de baktığım 5070 ti 45 di 52 yapmıslardı şimdi 48 yapmıslar. her oltaya düşmeyin.
Benim takip ettiklerim eskiye dönmüş.dönmemeiş daha dün gece 24 de baktığım 5070 ti 45 di 52 yapmıslardı şimdi 48 yapmıslar. her oltaya düşmeyin.
Bende 5070ti bakıyordum onlarda geçen haftaki indirimde olan indirimsiz fiyatlara düşmüşler.Benim takip ettiklerim eskiye dönmüş.
indirim getirmişler ama %20 olmadan pek mantıklı değil bence gerçi bu saate kadar gelmediyse daha da gelmez bugünBazı ürünlere zam gelmiş...31k ya 9070 xt nitro + almıştım iyi ki almışım tr de fiyatların ne olacağı asla belli olmaz. Aldın aldın...
Hocam kod yok ancak bazı ürünler eski fiyatına geri dönmüş.indiirm var mı gene arakadaşlr
Sabah durumlar baya vahimdi tepkiyi görüp duzeltmisler bence bi nebzePahalanmış sanki ürünler.