❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Fiyatlara zam yapmışlar 4060 alacaktım 14.800 küsürdü şu an sepette 18 küsür geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlara zam yapmışlar 4060 alacaktım 14.800 küsürdü şu an sepette 18 küsür geçmiş olsun
Şu an güncel olan bu zamlı fiyat üzerinden yarın %20 indirim derlerse şaşırmam

"Büyük ihtimalle indirim gelecek, ancak ekran kartı fiyatlarını zaten önceden artırmışlar. Neredeyse her gece %10 civarında indirim oluyordu. Şimdi bu yükseltilmiş fiyatlar üzerinden %20 indirim yaparlarsa, maalesef hiçbir avantajı kalmıyor."

Yuh ama yani, bu zamlar ne arkadaş
Screenshot 2025-08-01 at 01-00-55 Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri - Vatan Bilgisayar.webp

En düşük 5070 ti 50 bin lira :kekw:
Screenshot 2025-08-01 at 01-03-33 Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri - Vatan Bilgisayar.webp

"Büyük ihtimalle indirim gelecek, ancak ekran kartı fiyatlarını zaten önceden artırmışlar. Neredeyse her gece %10 civarında indirim oluyordu. Şimdi bu yükseltilmiş fiyatlar üzerinden %20 indirim yaparlarsa, maalesef hiçbir avantajı kalmıyor
Anlam veremiyorum dalga geçiyorlar

ben geçen hafta ekran kartı aldım 5070ti normal fiyatı 45 di 36 küsüre geldi aynı kart şu an 54 olmuş
şimdide işlemci alayım dedim fiyatlar bindir indir gibi.
bence sabah düzeltirler

ben geçen hafta ekran kartı aldım 5070ti normal fiyatı 45 di 36 küsüre geldi aynı kart şu an 54 olmuş
şimdide işlemci alayım dedim fiyatlar bindir indir gibi.
bence sabah düzeltirler
Hocam ben düzelteceklerini düşünmüyorum. Alan aldı kafasında olduklarını düşünüyorum. Zaten vatan hep pahalıydı eskiye döndü bence

ben düzelteceklerini düşünüyorum
koskoca vatan 3-5 fazla kazanacağım diye
sosyal medyaya rezil etmez kendini
tetikte kalalım
bence sabah fiyatlar normale döner

Şuanki fiyatlandırmadan indirim gelse de indirimli halleri piyasa üstünde olacak, kesinlikle değmez.
Yok ben rx 9060 xt xfx beyaz 3 fanlı bakıyorum şuan 21.890₺ 17.512₺ olucak. Şuan en ucuz rx 9060 xt 16gb 18.745₺ oda pulse 2 fanlı. İndirim var deymez değil ama fasondan tabi

Ekler

• 1000081594.webp
    1000081594.webp
    27.9 KB · Hit: 28
Yarn geliyor bence indirim. Rx 9060 xt bakıcam 16 ya flan bulunabilir 16gblik
Eski fiyattan alacağız ki değişen bir şey olmayacak

ben düzelteceklerini düşünüyorum
koskoca vatan 3-5 fazla kazanacağım diye
sosyal medyaya rezil etmez kendini
tetikte kalalım
bence sabah fiyatlar normale döner
Daha önce oldu mu acaba böyle

hangi fiyat tam anlamadım.

Daha önce oldu mu acaba böyle
Bence özetlen bazı ürünlenler akakçeden bakınca %10 ucuz olabiliyor ama geçen bi rtx 5070 24.000 civarı satılmıştı işte o indirimdi. İnno3d olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,623
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri