Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,391
Ben seçtimMağazadan teslim seçeneğini mi seçmiştin yoksa sonradan görüşüp mü mağazadan aldın. Ankara için mağazadan teslim yoktu seçeneklerde
Ben seçtimMağazadan teslim seçeneğini mi seçmiştin yoksa sonradan görüşüp mü mağazadan aldın. Ankara için mağazadan teslim yoktu seçeneklerde
Şu an güncel olan bu zamlı fiyat üzerinden yarın %20 indirim derlerse şaşırmamFiyatlara zam yapmışlar 4060 alacaktım 14.800 küsürdü şu an sepette 18 küsür geçmiş olsun
Anlam veremiyorum dalga geçiyorlar"Büyük ihtimalle indirim gelecek, ancak ekran kartı fiyatlarını zaten önceden artırmışlar. Neredeyse her gece %10 civarında indirim oluyordu. Şimdi bu yükseltilmiş fiyatlar üzerinden %20 indirim yaparlarsa, maalesef hiçbir avantajı kalmıyor
Hocam ben düzelteceklerini düşünmüyorum. Alan aldı kafasında olduklarını düşünüyorum. Zaten vatan hep pahalıydı eskiye döndü benceben geçen hafta ekran kartı aldım 5070ti normal fiyatı 45 di 36 küsüre geldi aynı kart şu an 54 olmuş
şimdide işlemci alayım dedim fiyatlar bindir indir gibi.
bence sabah düzeltirler
Şuanki fiyatlandırmadan indirim gelse de indirimli halleri piyasa üstünde olacak, kesinlikle değmez.Yarn geliyor bence indirim. Rx 9060 xt bakıcam 16 ya flan bulunabilir 16gblik
Yok ben rx 9060 xt xfx beyaz 3 fanlı bakıyorum şuan 21.890₺ 17.512₺ olucak. Şuan en ucuz rx 9060 xt 16gb 18.745₺ oda pulse 2 fanlı. İndirim var deymez değil ama fasondan tabiŞuanki fiyatlandırmadan indirim gelse de indirimli halleri piyasa üstünde olacak, kesinlikle değmez.
Eski fiyattan alacağız ki değişen bir şey olmayacakYarn geliyor bence indirim. Rx 9060 xt bakıcam 16 ya flan bulunabilir 16gblik
Daha önce oldu mu acaba böyleben düzelteceklerini düşünüyorum
koskoca vatan 3-5 fazla kazanacağım diye
sosyal medyaya rezil etmez kendini
tetikte kalalım
bence sabah fiyatlar normale döner
hangi fiyat tam anlamadım.Eski fiyattan alacağız ki değişen bir şey olmayacak
Bence özetlen bazı ürünlenler akakçeden bakınca %10 ucuz olabiliyor ama geçen bi rtx 5070 24.000 civarı satılmıştı işte o indirimdi. İnno3d olan.Eski fiyattan alacağız ki değişen bir şey olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha önce oldu mu acaba böyle