Ben mağazada sormuştum olmaz dedilerMerhaba istediğim ürün bulunduğum şehrin mağazasında yok ama başka bir mağazasında var. Burdaki mağazaya gidip başka şehirdeki mağazadaki ürünü satın alabilir miyim?
Kargo yolu ile gönderiyorlar yaparlar bence, müşteri hizmetlerine sor.Merhaba istediğim ürün bulunduğum şehrin mağazasında yok ama başka bir mağazasında var. Burdaki mağazaya gidip başka şehirdeki mağazadaki ürünü satın alabilir miyim?
araştırdığıma göre parasını ödedikten sonra getirtebiliyorlarmış. yasak bittikten sonra gideceğim, haber ederimDenemekte fayda var. Ankara'da yaşıyorum baktığım ürün Konya'da. Eğer öğrenirseniz haberdar ederseniz sevinirim.
Noldu hocam getirdiler miaraştırdığıma göre parasını ödedikten sonra getirtebiliyorlarmış. yasak bittikten sonra gideceğim, haber ederim
İnternette 250₺ ucuza bulduğum icin internetten satin aldım. Vatandan mağazada bulunmayan baska bir sey alirken oradaki çalışanla birlikte stoklara bakmıştım, internet sitesinde gözüken ürünlerin neredeyse tamamı teşhir ürünü, yani garantiye gitmis veya iade ürünler. Ama teşhir olmasaydi max 1haftada getirtiyolar, öyle söyledi.Noldu hocam getirdiler mi
Bende şubeye söyledim başka ilden psu getiriceklerde, seri sonu ürün dediler. Seri sonu ürün dedikleri teşhir ürünü olabilirmiİnternette 250₺ ucuza bulduğum icin internetten satin aldım. Vatandan mağazada bulunmayan baska bir sey alirken oradaki çalışanla birlikte stoklara bakmıştım, internet sitesinde gözüken ürünlerin neredeyse tamamı teşhir ürünü, yani garantiye gitmis veya iade ürünler. Ama teşhir olmasaydi max 1haftada getirtiyolar, öyle söyledi.
bilmiyorum, teşhir olsa söylerlerdi heraldeBende şubeye söyledim başka ilden psu getiriceklerde, seri sonu ürün dediler. Seri sonu ürün dedikleri teşhir ürünü olabilirmi