Neler Yeni

Vatanda başka mağazadan sipariş verilebilir miyim?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Merhaba istediğim ürün bulunduğum şehrin mağazasında yok ama başka bir mağazasında var. Burdaki mağazaya gidip başka şehirdeki mağazadaki ürünü satın alabilir miyim?

Zarathos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Can
Merhaba istediğim ürün bulunduğum şehrin mağazasında yok ama başka bir mağazasında var. Burdaki mağazaya gidip başka şehirdeki mağazadaki ürünü satın alabilir miyim?
Ben mağazada sormuştum olmaz dediler

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kargo yolu ile gönderiyorlar yaparlar bence, müşteri hizmetlerine sor.

Pckopat

80+ Silver
Ürün ekstrem ve stoğu sınırlı bir sayıda değil ise ödemesini yapıp getirtiyorlar.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Denemekte fayda var. Ankara'da yaşıyorum baktığım ürün Konya'da. Eğer öğrenirseniz haberdar ederseniz sevinirim.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemekte fayda var. Ankara'da yaşıyorum baktığım ürün Konya'da. Eğer öğrenirseniz haberdar ederseniz sevinirim.
araştırdığıma göre parasını ödedikten sonra getirtebiliyorlarmış. yasak bittikten sonra gideceğim, haber ederim

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Noldu hocam getirdiler mi
İnternette 250₺ ucuza bulduğum icin internetten satin aldım. Vatandan mağazada bulunmayan baska bir sey alirken oradaki çalışanla birlikte stoklara bakmıştım, internet sitesinde gözüken ürünlerin neredeyse tamamı teşhir ürünü, yani garantiye gitmis veya iade ürünler. Ama teşhir olmasaydi max 1haftada getirtiyolar, öyle söyledi.

Omerx14x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Said Yücel
İnternette 250₺ ucuza bulduğum icin internetten satin aldım. Vatandan mağazada bulunmayan baska bir sey alirken oradaki çalışanla birlikte stoklara bakmıştım, internet sitesinde gözüken ürünlerin neredeyse tamamı teşhir ürünü, yani garantiye gitmis veya iade ürünler. Ama teşhir olmasaydi max 1haftada getirtiyolar, öyle söyledi.
Bende şubeye söyledim başka ilden psu getiriceklerde, seri sonu ürün dediler. Seri sonu ürün dedikleri teşhir ürünü olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,726
Üyeler
167,710
Son üye
fixit
Top Bottom