Hayır arıyorum kodu soruyolar kodu söylüyorum böyle bir şey yok diyolaralabilen varmı forumdan ?
iptal olabilir fiyat hatalı girilmiş ama bana daha çok ilgi çekme gibi geldi bu7900xt telefonda sipariş verdim ama hiç umdum yok
nasıl verdin bana hatalı fiyat dediler gelirse haber verir misin7900xt telefonda sipariş verdim ama hiç umdum yok
Telefondan sipariş edince ödemeyi nasıl yapıyorsun7900xt telefonda sipariş verdim ama hiç umdum yok
Sesli yanıtta kredi kartı bilgisi giriyorsun kod geliyor söylüyorsun oluyor. İlk 4070ti dedim fiyat hatalı bunda dedi 7900xt verdi siparişnasıl verdin bana hatalı fiyat dediler gelirse haber verir misin
Web stoğu geldi beyler vatanda garip olaylar
Bana her ikisi de hatalı fiyat dedi ama webten 7900xt yi alabildim ben de bakalım gelecek mis sipariş onaylandı oldu her ihtimale karşı iptal gelebilirSesli yanıtta kredi kartı bilgisi giriyorsun kod geliyor söylüyorsun oluyor. İlk 4070ti dedim fiyat hatalı bunda dedi 7900xt verdi sipariş
illa gskill mi olması lazım başka öneri yaparımgskill 2x16 6000 cl30 indirime girmiyor bi ya
Adresi nasıl gircez hocam bir de taksit oluyor mu sesli yanıttaSesli yanıtta kredi kartı bilgisi giriyorsun kod geliyor söylüyorsun oluyor. İlk 4070ti dedim fiyat hatalı bunda dedi 7900xt verdi sipariş
Oluyor müşteri hizmetleri ile konuşarak veriyorsun bilgileriniAdresi nasıl gircez hocam bir de taksit oluyor mu sesli yanıtta