Vatan'da bilgisayar parçalarında güzel fiyatlar mevcut.

Mağazaya gidip aynı fiyatlar üzerinden ürün alabilen var mı bunu teyit etsek iyi olur
Evet cidden, anakart için tam yola çıkacaktım adanada stoğu bitti o yüzden alamıyorum maalesef

Hocam ben aradım kargo yok

Hocam webden alamıyorum birkaç tane ürün için denedim mağazaya gitmemiz gerekiyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ankara, hatay veya düzce oturup b450yi mağazadan alabilirim diyen varsa bana ulaşabilir mi ya
Hangi anakart? Link atabilir misin? Kargo falan derken aynı paraya gelmez mi?

b450yi alacaktım 2. pc yapmaya ama teşhir diyor. Anakartın neyini teşhir etmişler anlamadım o kadar hassas parçası varken.

b450yi alacaktım 2. pc yapmaya ama teşhir diyor. Anakartın neyini teşhir etmişler anlamadım o kadar hassas parçası varken.
Gerçekten bana çok kolpaymış gibime geldi ankara düzce veya hatayda oturan arkadaş varsa çok yardımı dokunur

4070ti cidden o fiyata verildiyse müşterilerden çok çalışanlar almıştır :kekw: ankara da gittim alabildim ya da fiyat hatasıymış alamadım diyen var mı

Gerçekten bana çok kolpaymış gibime geldi ankara düzce veya hatayda oturan arkadaş varsa çok yardımı dokunur

hocam orada oturmaya gerek yok tek tek arayıp telefon üzeri satışla kargolatabilirsiniz kendinize. Ben yazıcımı o şekilde almıştım. Yardımcı oluyorlar şubeden telefonla satışta.

hocam orada oturmaya gerek yok tek tek arayıp telefon üzeri satışla kargolatabilirsiniz kendinize. Ben yazıcımı o şekilde almıştım. Yardımcı oluyorlar şubeden telefonla satışta.
Hocam üçüde açmıyor tek tek aradım şuan tekrar arayacağım

7900xt yi sattılar mi yoksa ilandan mi çektiler 4070ti göre bunun fiyatı daha mantıklı idi

Forumdan herhangi bir şey alabilen oldu mu şuan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,863
Üyeler
174,933
Son üye
MCPgaming
Geri