Alioskii
80+ Bronze
Evet cidden, anakart için tam yola çıkacaktım adanada stoğu bitti o yüzden alamıyorum maalesefMağazaya gidip aynı fiyatlar üzerinden ürün alabilen var mı bunu teyit etsek iyi olur
Evet cidden, anakart için tam yola çıkacaktım adanada stoğu bitti o yüzden alamıyorum maalesefMağazaya gidip aynı fiyatlar üzerinden ürün alabilen var mı bunu teyit etsek iyi olur
Hangi anakart? Link atabilir misin? Kargo falan derken aynı paraya gelmez mi?Hocam ben aradım kargo yok
Hocam webden alamıyorum birkaç tane ürün için denedim mağazaya gitmemiz gerekiyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ankara, hatay veya düzce oturup b450yi mağazadan alabilirim diyen varsa bana ulaşabilir mi ya
b450Hangi anakart? Kargo falan derken aynı paraya gelmez mi?
Link var mı?
Gerçekten bana çok kolpaymış gibime geldi ankara düzce veya hatayda oturan arkadaş varsa çok yardımı dokunurb450yi alacaktım 2. pc yapmaya ama teşhir diyor. Anakartın neyini teşhir etmişler anlamadım o kadar hassas parçası varken.
Link var mı?
hocam orada oturmaya gerek yok tek tek arayıp telefon üzeri satışla kargolatabilirsiniz kendinize. Ben yazıcımı o şekilde almıştım. Yardımcı oluyorlar şubeden telefonla satışta.Gerçekten bana çok kolpaymış gibime geldi ankara düzce veya hatayda oturan arkadaş varsa çok yardımı dokunur
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI B450M-A PRO MAX II Amd B450 Soket 4133MHz (OC) AM4 DDR4 M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450M-A PRO MAX II Amd B450 Soket 4133MHz (OC) AM4 DDR4 M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam üçüde açmıyor tek tek aradım şuan tekrar arayacağımhocam orada oturmaya gerek yok tek tek arayıp telefon üzeri satışla kargolatabilirsiniz kendinize. Ben yazıcımı o şekilde almıştım. Yardımcı oluyorlar şubeden telefonla satışta.
Absürt başka bir ürün gördünüz mü hocam arkadaşın ekledikleri dışında usb felan vardı sadeceB450m anakartla 4300g işlemci aldım ben web'ten