Vatanda ekran kartlarında sepette %15 indirim

Öncelikle teşekkürler hocam
1- Şu çok iyi bi soğutucu değil mi hocam, attığınız ondan iyi mi?
2- Kasa daha ucuz yollu bir şey ile çözülemez mi, mesela biz arkadaşa 1350w enermax + zoko amiral yapmıştık. Bu kadar vermenin nası bi artısı olur?
Arctic 3 pro yazın sonlarından beri kulanıyorum, bende de 7800x3d var, şöyle söyliyim radyatör fanlarını 400 RPM e sabitledim ve o kadar düşük RPM de cinebench r23 multicore testinde 3x10 dk test yaptım 79 dereceyi geçmedi. Renderda falan daha da düşük termaller. Yani bi de RPM arttırsam daha da düşecek sıcaklıklar. 7800x3d ye biraz overkill sanki ama.
Enermax 1200w de kendim kullanıyorum dual bearing fanlı versiyonu geldi revize edilmiş, ondan da çok memnunum.

Edit ama fiyatı çok artmış Enermaxın 7k ne ya, ben aldığımda 5700 civarıydı. Raijintek Cratos 850w en mantıklısı oluır sanki şuan fiyatı güzel

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Fabrikasyon O.C yapılmadan gelir kart, oyunlarda birkaç fps az alırsınız, onun dışında bir şey olmaz, Ayriyeten GDDR7 bellekler ile geliyor 5060TI yani manuel şekilde çok güzel overclock yapılabiliyor

Değerlendirmek isteyen bakabilir.

gaming genden uzun zamandır bekledigim icin msi 5070 ti beyazı 56 ya aldım indirimden önce 2 saat gecmeden indirime girmis ne sans arkadas fjspjcdlckd

bu alınır mı arkadaşlar samsungdan başka ssd almak istemiyorum, sistemde de iki tane samsung var bu 3. olacak, o yüzden fiyat olarak iyi midir diye soruyorum

Ya 1,5 saat önce önce rtx5070Ti aldım 43bine ve hemen onay geldi, sonra onu iptal edip babamın kartıyla rx 9070xt aldım, ama hala onay gelmedi 1 saat oldu ve onay bekliyor yazıyor, stok bitti diyip zıçmazlar işin içine di mi??
hocam nerde onay bekliyor yazıyor acaba

Direksiyon setlerinde çok iyi indirimler var ilgilenen kaçırmasın.

Arkadaşlar 650w psulu kasa lazım msi mag b65 iş yapar mı sizce 9060xt ve b650m-r takacağım bütçe ne kadar az o kadar iyi

zaten 3 taksitle almak benim icin biraz sikinti. belki hepsiburadada vs iyi bir fiyata 9070xt yakalarsam o zaman ordan alirim. dedigin gibi nitro+ serin ve sessiz calisiyor. kutusunu acmadim bile oylece bekletiyorum :D
Serin kelimesi doğru fakat sessiz kelimesi yanlış zaten ikisini bir arada yapmayı başarsa asus gibi olmuştu artı bu modeldeki tasarım kablolama yeri vesayre inanılmaz iyi pc hocasının bir videosu var sonunda biri bunu yapmış diye

Selamlar belki bilgisi olan vardır. Bonus kampanyalarında beyaz eşya ve elektronik kampanyasına vatanbilgisayar giriyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,148
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam
Geri