BEYAZ 5070TI NE ÖNERİRSİNİZ?
Hayırlı olsun güzel kart vallaNitro 9070xtyi çektim, teşekkür ederim. İlk defa güncel Amd kartlardan kullancam alışmıştım nvidiaya da hadi hayırlısı bakalım.
48.339₺ ZOTAC?ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID CORE OC WHITE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID CORE OC WHITE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun güzel kart valla
Hocam nasıl alabildin 9070xt nitro almaya çalışıyorum mobilden de pcden de sepette fiyat değişmiyor. Üyelikle giriş yaptığım halde.Nitro 9070xtyi çektim, teşekkür ederim. İlk defa güncel Amd kartlardan kullancam alışmıştım nvidiaya da hadi hayırlısı bakalım.
İndirim bittiHocam nasıl alabildin 9070xt nitro almaya çalışıyorum mobilden de pcden de sepette fiyat değişmiyor. Üyelikle giriş yaptığım halde.
Kaçırdık ya çok kötü oldu :/ İndirim hala gözüküyor sitede aslında şu an hocam.İndirim bitti
Evet fakat ödeme ekranında indirimsiz fiyat..Kaçırdık ya çok kötü oldu :/ İndirim hala gözüküyor sitede aslında şu an hocam.
Yine indirime girer…Kasımda güzel indirimler gelir..Kaçırdık ya çok kötü oldu :/ İndirim hala gözüküyor sitede aslında şu an hocam.
Umarım yine bu fiyatlara yakalarım. Geç gördüm indirimi 9070xt nitro alacaktım ben de, hayırlı olsun hocam şimdiden güzel günlerde kullanEvet fakat ödeme ekranında indirimsiz fiyat..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine indirime girer…Kasımda Aşk başkadır![]()
Bende almadım.Ekran kartı için kararsız kaldım.Karar verip Kasımda alacağım.Sorun yok moral bozmaya gerek yok.Yine indirime girecek Sabır..Umarım yine bu fiyatlara yakalarım. Geç gördüm indirimi 9070xt nitro alacaktım ben de, hayırlı olsun hocam şimdiden güzel günlerde kullan![]()
Bekleyelim hocam 10-15 güne yine illa ki girer diye umuyorum ben de buradaki taksit seçeneği de biraz düşüktü hem.Bende almadım.Ekran kartı için kararsız kaldım.Karar verip Kasımda alacağım.Sorun yok moral bozmaya gerek yok.Yine indirime girecek Sabır..![]()
Tabi ki girecek hocam.Bende Kasım’ı bekliyorum.Bekleyelim hocam 10-15 güne yine illa ki girer diye umuyorum ben de buradaki taksit seçeneği de biraz düşüktü hem.