Vatandaki bu sistem alınır mı?

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
625

Sepette 38.976 Tl ye düşüyor birkaç parçasını özelleştirip alınır mı?
sistem güzel kasa msi , ssd p3 plus , ramda 2x16 yapılsa mükemmel olurda fiyat artıyor yinede sana kalmış soğutucuda pek iç açıcı değil

sistem güzel kasa msi , ssd p3 plus , ramda 2x16 yapılsa mükemmel olurda fiyat artıyor yinede sana kalmış soğutucuda pek iç açıcı değil
Hocam kasayı msi seçtim ssd yi kioxia 1tb yaptım ram 16 gb kaldı bu şekilde 40 küsür oluyor , 2. rami ve soğutucuyu şuanki kasayı sattığım zaman tamamlasam nasıl olur diye düşünüyorum şuan :D

Hocam kasayı msi seçtim ssd yi kioxia 1tb yaptım ram 16 gb kaldı bu şekilde 40 küsür oluyor , 2. rami ve soğutucuyu şuanki kasayı sattığım zaman tamamlasam nasıl olur diye düşünüyorum şuan :D
ssd kinoxia değilde aynı markanın +500 tllik olanını ekleyin ram vs soğutucu halledersin sonra onun dışında sistem iyi

Arkadaşlar ne yapmalıyım sizce kasım indirimlerini bekliyordum normalde şuanki sistemimi upgrade edecektim fakat fiyat cazip geldi

Fiyatı çok cazip geldi açıkcası ben kasa + işlemci fanını upgradeleyip almayı düşünüyorum

Fiyatı çok cazip geldi açıkcası ben kasa + işlemci fanını upgradeleyip almayı düşünüyorum
İndirim bitmiş aldınız mı ? ben karar veremedim açıkcası kasımda daha uygun birşeyler gelirmi diye

Rami 300 lira farkla cl30 yapın soğutucuyu -90 lira farkla kule fan yapın şu anda takılı olan çok dandik bir şey hocam arkadaşımda var aynısı

Rami 300 lira farkla cl30 yapın soğutucuyu -90 lira farkla kule fan yapın şu anda takılı olan çok dandik bir şey hocam arkadaşımda var aynısı
Hocam bu cl değeri çok farkeder mi ? çünki aynı ramden bi tane daha alıp 32 yapmak istediğim zaman şuan seçili olanı 3200 e sizin dediğinizi 4720 ye almış olacağım değer mi aradaki farka?

Hocam bu cl değeri çok farkeder mi ? çünki aynı ramden bi tane daha alıp 32 yapmak istediğim zaman şuan seçili olanı 3200 e sizin dediğinizi 4720 ye almış olacağım değer mi aradaki farka?
Cl önemli hocam performansına youtubdan bakabilirsiniz önerim sistemde cl30 u seçin dışarıdan ayrı bir siteden aynı rami alıp kendiniz takın akakçeden bakın en ucuz siteyi size gösterecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,498
Üyeler
183,439
Son üye
zfrbbcn
Geri