Bunları ben de biliyorum dostum, o anlamıyor. Elden almak istiyor illa 1-2 gün içerisinde öneri lazım o yüzden.Medimark ve teknosadan sistem alınmaz , sakın gidip de tek tek toplatmasın 20-30k zarar eder.
Vatan'da f/p 12400f ddr5 4060ti sistemler geliyor 23-25k arasında , f/p sistem kovalayın.
Şu an alırsanız pahalı ya da kötü sistem alırsınız.
Tamam elden alsın almasına da , f/p sistem beklesin diyorum işte. 1-2 gün acele etmesine gerek yok.Bunları ben de biliyorum dostum, o anlamıyor. Elden almak istiyor illa 1-2 gün içerisinde öneri lazım o yüzden.
Kartını alıp incehesaptan falan kendim alacağım en kötü önerin varsa sen yine de farklı sitelerden öner aldıracağım bir şekilde.Tamam elden alsın almasına da , f/p sistem beklesin diyorum işte. 1-2 gün acele etmesine gerek yok.
Gerekirse 31 aralık'a kadar beklesin ama yeni yıla kadar da almaya baksın.
pc hocası 29 kasımda böyle sistem çıkardı , mağazaya özel.
mağazadan gidip alabiliyorsun , bazı kişiler telefondan aldı.
Vatan'a gidip alacaksa da telefondan göstersin internette gördüğü sistiemin 1e1 aynısını aynı parada alsın.
aynı arkadaştan bendede varBir arkadaş için arıyoruz, illa vatandan almak istiyor öneriniz var mı? mediamarkt falan da olur elden alabileceği.
belki bana kızacaksın amaKartını alıp incehesaptan falan kendim alacağım en kötü önerin varsa sen yine de farklı sitelerden öner aldıracağım bir şekilde.