Vatandan pahalı. Kendin video izleyerek takabilirsin. Çeşit çeşit var hangisini istersen.Selamlar vatan ile görüştüm dışardan alınan parçaların montajını yapmıyorlarmış.Vatandan alabileceğim r5 7500f e göre soğutucu önerisi varsa sevinirim.
kendin tak x123 duo modelini alSelamlar vatan ile görüştüm dışardan alınan parçaların montajını yapmıyorlarmış.Vatandan alabileceğim r5 7500f e göre soğutucu önerisi varsa sevinirim.
En iyisi hangisi senceVatandan pahalı. Kendin video izleyerek takabilirsin. Çeşit çeşit var hangisini istersen.
Dark Freezer X123 DUO 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123DUO) | Teknobiyotik
Dark Freezer X120, 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX120)www.teknobiyotik.comThermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.trThermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.trThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
kendin tak x123 duo modelini al
Kanka nasıl takcam ki pc yi verdiler elime atıyorum götürüyorum eve anakart falan nasıl çıkıyor pc nin içinden? Bozmayayım cihazıkendin tak x123 duo modelini al
Aldacağın modelin videoları var. Çok zor iş değil. Bozmazsın. Anakartı çıkarmıyorsun zaten. Takılı olan soğutucuyu çıkarıp üzerindeki macunu temizliyorsun. Yeni gelinin içindekini sürüp fanı takıyorsun aparatları takıp.En iyisi hangisi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka nasıl takcam ki pc yi verdiler elime atıyorum götürüyorum eve anakart falan nasıl çıkıyor pc nin içinden? Bozmayayım cihazı
120 se argb modeli iyi olur kendin renkde ayarlarsın ve son olarak youtubeden izle anlatıyorlar zaten görseller ile hiç bişi bilmiyorsan yardım istersin tanıdığından ama dediğim gibi kendin yapman mantıklı olurEn iyisi hangisi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka nasıl takcam ki pc yi verdiler elime atıyorum götürüyorum eve anakart falan nasıl çıkıyor pc nin içinden? Bozmayayım cihazı
120 se argb modeli iyi olur kendin renkde ayarlarsın ve son olarak youtubeden izle anlatıyorlar zaten görseller ile hiç bişi bilmiyorsan yardım istersin tanıdığından ama dediğim gibi kendin yapman mantıklı olur
Kasayı yatırıp yapıyoruz sanırsam anlattığına göre ekran kartı falan yerlerinden kımıldatmıyoruz öyle miAldacağın modelin videoları var. Çok zor iş değil. Bozmazsın. Anakartı çıkarmıyorsun zaten. Takılı olan soğutucuyu çıkarıp üzerindeki macunu temizliyorsun. Yeni gelinin içindekini sürüp fanı takıyorsun aparatları takıp.
Video izlersen çok daha rahat yaparsın.
Yani büyük bir ürün alırsan zorlanmamak adına çıkarabilirsin.Kasayı yatırıp yapıyoruz sanırsam anlattığına göre ekran kartı falan yerlerinden kımıldatmıyoruz öyle mi
İşte Thermalrıght alacağım muhtemelen ışıksız almam daha mı iyi olur ısı açısından yoksa 1-2 derece farkeder dersen kafaya takmayıp ışıklı almayı düşünüyorumYani büyük bir ürün alırsan zorlanmamak adına çıkarabilirsin.
Işıkla ısının bir alakası yok. Isındırmıyor minnacık ışık 1w bile kullanmaz. Hoşuna gittiyse alabilirsin tabi ki de.İşte Thermalrıght alacağım muhtemelen ışıksız almam daha mı iyi olur ısı açısından yoksa 1-2 derece farkeder dersen kafaya takmayıp ışıklı almayı düşünüyorum
Anakart kasanın içindeyken kasayı yatırıp takabilir miyim acaba videoda adamlar anakartı kasaya takmadan kesiyorlar videoyu ben anakartı kasadan çıkarmadan takabilir miyim birde anakart çıksa mesela geri takarken o powerı nerden alıyor ki ?Işıkla ısının bir alakası yok. Isındırmıyor minnacık ışık 1w bile kullanmaz. Hoşuna gittiyse alabilirsin tabi ki de.