Neler Yeni

Vatandan alınabılecek r5 7500f e uygun soğutucu önerisi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
Selamlar vatan ile görüştüm dışardan alınan parçaların montajını yapmıyorlarmış.Vatandan alabileceğim r5 7500f e göre soğutucu önerisi varsa sevinirim.

Bünyamina

80+ Platinum
Selamlar vatan ile görüştüm dışardan alınan parçaların montajını yapmıyorlarmış.Vatandan alabileceğim r5 7500f e göre soğutucu önerisi varsa sevinirim.
Vatandan pahalı. Kendin video izleyerek takabilirsin. Çeşit çeşit var hangisini istersen.

Shourd

80+ Silver
kendin tak x123 duo modelini al

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatandan pahalı. Kendin video izleyerek takabilirsin. Çeşit çeşit var hangisini istersen.
En iyisi hangisi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka nasıl takcam ki pc yi verdiler elime atıyorum götürüyorum eve anakart falan nasıl çıkıyor pc nin içinden? Bozmayayım cihazı

Bünyamina

80+ Platinum
En iyisi hangisi sence

Kanka nasıl takcam ki pc yi verdiler elime atıyorum götürüyorum eve anakart falan nasıl çıkıyor pc nin içinden? Bozmayayım cihazı
Aldacağın modelin videoları var. Çok zor iş değil. Bozmazsın. Anakartı çıkarmıyorsun zaten. Takılı olan soğutucuyu çıkarıp üzerindeki macunu temizliyorsun. Yeni gelinin içindekini sürüp fanı takıyorsun aparatları takıp.
Video izlersen çok daha rahat yaparsın.

Shourd

80+ Silver
En iyisi hangisi sence

120 se argb modeli iyi olur kendin renkde ayarlarsın ve son olarak youtubeden izle anlatıyorlar zaten görseller ile hiç bişi bilmiyorsan yardım istersin tanıdığından ama dediğim gibi kendin yapman mantıklı olur

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
120 se argb modeli iyi olur kendin renkde ayarlarsın ve son olarak youtubeden izle anlatıyorlar zaten görseller ile hiç bişi bilmiyorsan yardım istersin tanıdığından ama dediğim gibi kendin yapman mantıklı olur

Aldacağın modelin videoları var. Çok zor iş değil. Bozmazsın. Anakartı çıkarmıyorsun zaten. Takılı olan soğutucuyu çıkarıp üzerindeki macunu temizliyorsun. Yeni gelinin içindekini sürüp fanı takıyorsun aparatları takıp.
Video izlersen çok daha rahat yaparsın.
Kasayı yatırıp yapıyoruz sanırsam anlattığına göre ekran kartı falan yerlerinden kımıldatmıyoruz öyle mi

Bünyamina

80+ Platinum
Kasayı yatırıp yapıyoruz sanırsam anlattığına göre ekran kartı falan yerlerinden kımıldatmıyoruz öyle mi
Yani büyük bir ürün alırsan zorlanmamak adına çıkarabilirsin.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
Yani büyük bir ürün alırsan zorlanmamak adına çıkarabilirsin.
İşte Thermalrıght alacağım muhtemelen ışıksız almam daha mı iyi olur ısı açısından yoksa 1-2 derece farkeder dersen kafaya takmayıp ışıklı almayı düşünüyorum

Bünyamina

80+ Platinum
İşte Thermalrıght alacağım muhtemelen ışıksız almam daha mı iyi olur ısı açısından yoksa 1-2 derece farkeder dersen kafaya takmayıp ışıklı almayı düşünüyorum
Işıkla ısının bir alakası yok. Isındırmıyor minnacık ışık 1w bile kullanmaz. Hoşuna gittiyse alabilirsin tabi ki de.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasar Dalgan
Işıkla ısının bir alakası yok. Isındırmıyor minnacık ışık 1w bile kullanmaz. Hoşuna gittiyse alabilirsin tabi ki de.
Anakart kasanın içindeyken kasayı yatırıp takabilir miyim acaba videoda adamlar anakartı kasaya takmadan kesiyorlar videoyu ben anakartı kasadan çıkarmadan takabilir miyim birde anakart çıksa mesela geri takarken o powerı nerden alıyor ki ?

Top Bottom