Hocam biraz değil baya pahalı. Düşünebiliyor musunuz, 10400F ile 710 6K falan.Şuanda bir siteye bağlı kalıp tüm parçaları ordan almak gerçekten biraz tuzluya sebep olabiliyor. Hazır sistemler hariç kimisi gerçekten güzel indirimlerle geliyor.
vatandan birisine 1030 lu sistem topladık hizmetleri güzel kadın çalışanları çok tripli ama erkekler müthişşşşşşşşş annen e internet e ki pc fiyatlarını bide onun alacağın fiyatları göster ve aradaki fiyatlar vardır 200 300 ve şey de bu 200 300 de olsa cebimizde kalsın deArkadaşlar iyi günler. Annem kafaya taktı, ya ARÇELİK, ya VATAN, ya da EVKUR'dan PC alacak. Ben ona bu durumu anlatamadım. Sizler de nasıl olduğunu, o PC'ler verilen parayı hak edip, etmediğini söyleyin.
Anneme bu yorumları okutarak belki vazgeçiririm. Ve İncehesap,N11,İtopya, Gaming.gen gibi sitelere güvenip, güvenilmeyeceğini söyleyin. Umarım vazgeçirtirim. (XSS'i biraz övün xd)
He oradaki bilgisayarlara vereceği parada 6K falan.
Evkurdan alınmaz Evkur çok kazıkArkadaşlar iyi günler. Annem kafaya taktı, ya ARÇELİK, ya VATAN, ya da EVKUR'dan PC alacak. Ben ona bu durumu anlatamadım. Sizler de nasıl olduğunu, o PC'ler verilen parayı hak edip, etmediğini söyleyin.
Anneme bu yorumları okutarak belki vazgeçiririm. Ve İncehesap,N11,İtopya, Gaming.gen gibi sitelere güvenip, güvenilmeyeceğini söyleyin. Umarım vazgeçirtirim. (XSS'i biraz övün xd)
He oradaki bilgisayarlara vereceği parada 6K falan.
Ama yine de kazık. Yani KaLiTeLi KaZıKçI.Ama içlerinde en kalitelisi Vatan.
kanka sen ciddi olamazsın arçelik sadece buzdolabı mı satyıor mini fırın fırın televizyon traş makinesi bilgisayar yani her şey ama şöyle sen direk arçelikten almıyorsun arçelik ile anlaşmış firmadan alıyorsunVatandan bir tane pc almaya kalkarsan bir tane de vatana alırsın. Arçelikten alırsan buzdolabı firmasından pc mi alınır belli değil. Evkurdan alırsan ev eşyası satan adamdan pc mi alınır belli değil. Her işi erbabına bırakmalı . Ben vatandan aldım laptopu 6.ayına girdi ve dökülüyor. Isınma sorunu vs. vs. bir sürü sıkıntı çıkardı. Almanı önermem . İncehesap gaming gen game garaj itopya gibi siteler güvenilirdir bütçe belirtirsen en iyi sistemi burada önereceğiz .
Aslında XSS istiyorum ama olmayadabilir. Bütçe 6K civarı.Vatandan bir tane pc almaya kalkarsan bir tane de vatana alırsın. Arçelikten alırsan buzdolabı firmasından pc mi alınır belli değil. Evkurdan alırsan ev eşyası satan adamdan pc mi alınır belli değil. Her işi erbabına bırakmalı . Ben vatandan aldım laptopu 6.ayına girdi ve dökülüyor. Isınma sorunu vs. vs. bir sürü sıkıntı çıkardı. Almanı önermem . İncehesap gaming gen game garaj itopya gibi siteler güvenilirdir bütçe belirtirsen en iyi sistemi burada önereceğiz .