alınır ama bazıları eski model koyuyorlar dikkat et pek dikkat etmiyorlar itopya gibi (vatan hariç)
1-2 sene önce kazıktı ama şuan bazı ürünler makul fiyat olabiliryor
Hepsi güvenilir ama kazık yerler
pc si pahalı olur ama çok güzel ilgilenirler çünkü 444 var kanka orayı aradığın zaman o aldığın yere bir şikayet gittiği zaman ilgilencekelr
@Şans burda!Hocam olsun sonuçta EVKUR, Arçelik gibi yerlerden iyidir. Arkadaşım EVKUR'dan sistem bakıyor, adamlar 3100'e GT 740 takmışlar, utanmadan 3500 4000 TL istiyorlar.
Vatan bilgisayardan (dev indirimler olmadığı sürece) PC almayın.
Diğer yerlere kıyasla daha pahalıdır.
Sakin bir dille anlatırsanız diğer mağazalara ( itopya gaming Gen sinerji vb.) ikna edebilirsiniz.
Vatan,mediamarkt hele ki evkur gibi mağazalar sattıkları ürünü "Biz zincir firmalarız" diyerek üstüne fazla fiyat koyup hiçbir ayrıcalığı olmadan satıyor.
İnternetten alınan ürünlerin hepsinin garantisi faturası fişi vardır ve bizlerinde çoğunluğunun kullandığı güvenilir firmalardır.
Vatan daha ssd modelini vermiyor bazı sistemlerde. Bilgisayarın içinde ne parçası var göremiyoruz
7000tllik pcye 9000tl fiyat vermişlerdi birdaha mağazaya adımımı atmadım
vatan arçelik vsden almak paranızı çöpe atmak gibi bir şey olur bu mağazalardan sadece mutfak eşyası vs alınır
Vatan'dan alınan pc Evkur'dan alınandan daha iyidir.Gaminggen den bizzat sistem aldım gayet güvenilir.Soruları varsa sorsunlar.
Anası oğluna yazık valla çocuğu dinle bence gönlü olsun garibimin
@FERRUM Sana şuanda değil ama belki birkaç gün sonra başını ağrıtabilirim kral. Kusura bakmaŞuanda bir siteye bağlı kalıp tüm parçaları ordan almak gerçekten biraz tuzluya sebep olabiliyor. Ve de zaten vatan bilgisayar her zaman tuzlu olmuştur. Hazır sistemler hariç kimisi gerçekten güzel indirimlerle geliyor.
da da datVatan kazık atan
Hahaha ne güldüm ya@Şans burda! Kral okuyunca şey dedi. ''Bunlar satıcıların kendi yorumları falan mı beni mi kandırıyorsun?'' XD dedim yok anne ya, buradaki insanlar bu sitelerden alışveriş yapmış insanlar. Sonra biraz daha ikna oldu gibi.
Dostumarkadaşlar kazık demiş ama vatanda taksitli aldığında fiyaat artmıyor
Xbox series sMakul olan bir ürün söylesene bana, ne makul mesala?
tabii ki de değilDostum
Bu sisteme o kadar para vermek sence mantıklı mı?XCELLERATOR XC601 İ5 9400F 2.9GHZ 16GB 480GB SSD 4GB NVIDIA GTX1650 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XCELLERATOR XC601 İ5 9400F 2.9GHZ 16GB 480GB SSD 4GB NVIDIA GTX1650 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bence series s aldırmaya çalış yinede PC yerineDostum
Bu sisteme o kadar para vermek sence mantıklı mı?XCELLERATOR XC601 İ5 9400F 2.9GHZ 16GB 480GB SSD 4GB NVIDIA GTX1650 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XCELLERATOR XC601 İ5 9400F 2.9GHZ 16GB 480GB SSD 4GB NVIDIA GTX1650 WIN10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende istiyorum ama babam sıkıntı çıkartıyor. İşte diyor sen bu hayata oyun oynamaya falan mı geldin.Bence series s aldırmaya çalış yinede PC yerine