Neler Yeni

Vatan'dan Alınan PC İyi Midir?

HoYeon Jung

80+ Gold
alınır ama bazıları eski model koyuyorlar dikkat et pek dikkat etmiyorlar itopya gibi (vatan hariç)

1-2 sene önce kazıktı ama şuan bazı ürünler makul fiyat olabiliryor
Hepsi güvenilir ama kazık yerler 😔
pc si pahalı olur ama çok güzel ilgilenirler çünkü 444 var kanka orayı aradığın zaman o aldığın yere bir şikayet gittiği zaman ilgilencekelr
Hocam olsun sonuçta EVKUR, Arçelik gibi yerlerden iyidir. Arkadaşım EVKUR'dan sistem bakıyor, adamlar 3100'e GT 740 takmışlar, utanmadan 3500 4000 TL istiyorlar.
@Şans burda!
@ygtcntpl
Arkadaşlar gerçekten çok çok sağolun. Annem biraz daha sıcak bakıyor. Eskiden hiç yaklaşmıyordu ama şuanda biraz daha yumuşadı. Sanırsam aldıracağım. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Biraz daha trip atıyor ama sanırsam birkaç güne kabul edecek. Şey dedim, ''Alacak mısın internetten?'' cevabı şeydi :D ''Al ne yapıyorsan yap, al karışmıyorum'' Dediğim gibi birkaç gün daha böyle konuşursam ikna edebileceğim. İnşallah PC'yi alırsam sizleri haberdar edeceğim tekrardan. Çok sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan bilgisayardan (dev indirimler olmadığı sürece) PC almayın.
Diğer yerlere kıyasla daha pahalıdır.
Sakin bir dille anlatırsanız diğer mağazalara ( itopya gaming Gen sinerji vb.) ikna edebilirsiniz.
Vatan,mediamarkt hele ki evkur gibi mağazalar sattıkları ürünü "Biz zincir firmalarız" diyerek üstüne fazla fiyat koyup hiçbir ayrıcalığı olmadan satıyor.
İnternetten alınan ürünlerin hepsinin garantisi faturası fişi vardır ve bizlerinde çoğunluğunun kullandığı güvenilir firmalardır.
Vatan daha ssd modelini vermiyor bazı sistemlerde. Bilgisayarın içinde ne parçası var göremiyoruz
7000tllik pcye 9000tl fiyat vermişlerdi birdaha mağazaya adımımı atmadım
vatan arçelik vsden almak paranızı çöpe atmak gibi bir şey olur bu mağazalardan sadece mutfak eşyası vs alınır

@Şans burda! Kral okuyunca şey dedi. ''Bunlar satıcıların kendi yorumları falan mı beni mi kandırıyorsun?'' XD dedim yok anne ya, buradaki insanlar bu sitelerden alışveriş yapmış insanlar. Sonra biraz daha ikna oldu gibi.

Vatan'dan alınan pc Evkur'dan alınandan daha iyidir.Gaminggen den bizzat sistem aldım gayet güvenilir.Soruları varsa sorsunlar.
Anası oğluna yazık valla çocuğu dinle bence gönlü olsun garibimin
Şuanda bir siteye bağlı kalıp tüm parçaları ordan almak gerçekten biraz tuzluya sebep olabiliyor. Ve de zaten vatan bilgisayar her zaman tuzlu olmuştur. Hazır sistemler hariç kimisi gerçekten güzel indirimlerle geliyor.
@FERRUM Sana şuanda değil ama belki birkaç gün sonra başını ağrıtabilirim kral. Kusura bakma :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
VATAN=KAZIK

HoYeon Jung

80+ Gold
arkadaşlar kazık demiş ama vatanda taksitli aldığında fiyaat artmıyor
Dostum
Bu sisteme o kadar para vermek sence mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Dostum
Bu sisteme o kadar para vermek sence mantıklı mı?
Bence series s aldırmaya çalış yinede PC yerine

Komando41.

80+ Silver
vatandan aldım ben arasıra ucuzluyo fiyatlar malının arkasında öbür firmalar gibi herşeyi tüketiciye atmıyor

Top Bottom