Sistem Bu Bide Buna Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) SSD eklenince Fiyat 27.671 Oluyo Alınır mı? Bu Fiyata Bide Özeleştirme Ne Yapnaliyim Bukadar Bütçem Var Fazla Yok FPS Değerleri Ne
4060 sistemleri her tarafa dayamışlar yabancı kanallarda düz 4060 ile ilgili yorumlar pek iyi değil. Arşiv youtube kanalı da sanırım çok uygun olduğunda alınır diyordu.
Alınır mı? Yani Dostum Beklimi Napim Fikir Ver4060 sistemleri her tarafa dayamışlar yabancı kanallarda düz 4060 ile ilgili yorumlar pek iyi değil. Arşiv youtube kanalı da sanırım çok uygun olduğunda alınır diyordu.
Kampanyalı sistem bekle. Daha geçen hafta 4060ti sistem 24k ya satıldı. Tabi yarın öbür gün fiyat artar falan orasını bilemem. Şahsen ben olsam beklerdimSistem Bu Bide Buna Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) SSD eklenince Fiyat 27.671 Oluyo Alınır mı? Bu Fiyata Bide Özeleştirme Ne Yapnaliyim Bukadar Bütçem Var Fazla Yok FPS Değerleri Ne Alıntıyı görüntüle
Alınmaz açıkcası önü kapalı. Ekran kartını daha sonra elden çıkartmak da sıkıntı. Vram a baksana 8 gb görünce fıttırıyotum artık en azından 16 gb olanı tabsiye ederimSistem Bu Bide Buna Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) SSD eklenince Fiyat 27.671 Oluyo Alınır mı? Bu Fiyata Bide Özeleştirme Ne Yapnaliyim Bukadar Bütçem Var Fazla Yok FPS Değerleri Ne Alıntıyı görüntüle
Hangi sistem link atar mısınız bakimKampanyalı sistem bekle. Daha geçen hafta 4060ti sistem 24k ya satıldı. Tabi yarın öbür gün fiyat artar falan orasını bilemem. Şahsen ben olsam beklerdim
Linki bende yok şuan. Arasam bulurum ama uzun sürer. Zaten kampanya bitti. Yeni kampanya bekleyebilirsinHangi sistem link atar mısınız bakim
Şahsen ben almam 8 GB olması ekran kartının beni rahatsız ediyor. 4060 Ti olsa güzel fırsat sayarım tr de alırken sonradan satma/yenileme ihtiyacın olduğunda elden çıkarabilir misin? düşünmek gerekAlınır mı? Yani Dostum Beklimi Napim Fikir Ver
Dostum Ben AMD İşlemci Nvidia Ekran Kartı Bakiyom MalesefAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB-A620M-H-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB-A620M-H-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Kasayı değiştir yoluna bak
Sistem Bu Bide Buna Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) SSD eklenince Fiyat 27.671 Oluyo Alınır mı? Bu Fiyata Bide Özeleştirme Ne Yapnaliyim Bukadar Bütçem Var Fazla Yok FPS Değerleri Ne Alıntıyı görüntüle