Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 4060'lı Sistem İyimidir?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Jiyu
bu ekran karti cok isiniyo
zaten önermiyorum dedim ama bu tarz sistemler var ve daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinizi biraz daha güzel ifade edin , arkadaşa hayal kırıklığı yaşatmaya ya da üzmeye gerek yok.
Herkes araştıracak kadar vakit bulamıyor , ne yapsın vatana güvenip almış. Canın sağolsun.
Müsait olduğunda iade et fakat şunu unutma yeni yıla 2-3 gün kaldı.
Sistem alabileceksen şu 2-3 günde aldın aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brick cracker
zaten önermiyorum dedim ama bu tarz sistemler var ve daha iyi.

Kendinizi biraz daha güzel ifade edin , arkadaşa hayal kırıklığı yaşatmaya ya da üzmeye gerek yok.
Herkes araştıracak kadar vakit bulamıyor , ne yapsın vatana güvenip almış. Canın sağolsun.
Müsait olduğunda iade et fakat şunu unutma yeni yıla 2-3 gün kaldı.
Sistem alabileceksen şu 2-3 günde aldın aldın
Sağ ol dostum moral için.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

cornlov

80+ Bronze
Farkındayım dostum.
Ben bu bütçede rampage ürünlerini tercih etmezdim. Ayrıca ddr4 sistem bile alsanız 5600 "X" modeli tercih etmezdim. Ve bu işlemci için kesinlikle a520 çipset olmamalı. Çünkü A çipsetlerde işlemci frekansına müdahale yapamıyorsunuz. Elinizi ayağınızı bağlıyor. Ram 32gb olması bu sistem ve bu bütçe için oldukça gereksiz. Onun haricindde başka aklıma yazacak şey gelmedi.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brick cracker
Ben bu bütçede rampage ürünlerini tercih etmezdim. Ayrıca ddr4 sistem bile alsanız 5600 "X" modeli tercih etmezdim. Ve bu işlemci için kesinlikle a520 çipset olmamalı. Çünkü A çipsetlerde işlemci frekansına müdahale yapamıyorsunuz. Elinizi ayağınızı bağlıyor. Ram 32gb olması bu sistem ve bu bütçe için oldukça gereksiz. Onun haricindde başka aklıma yazacak şey gelmedi.
Anladım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
freakazoid
Bence vatandan alma dostum. Ben düştüm sen düşme.

Ve her zaman benim akılsız kafam gibi sormadan alma.
Hocam siz de çok takılıyorsunuz fazla takılmayın. Ben sora sora alıyorum ancak daha önce sistemim için işlemci ssd ve ram gibi şeylerin hepsini vatandan almıştım ve çok memnun kalmıştım. Sizin bütçenizde farklı durumlar söz konusu ama yine maks aynı ekran kartını alırdınız öyle düşünün.

cornlov

80+ Bronze
Mağazadan teslim aldıysan bildiğim kadarıyla iade hakkın yok. İade hakkının doğması için ürünlerde hata veya problem olması lazım. Online alışveriş yaptıysan 14 gün içinde cayma hakkın var.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Jiyu
Yine tavsiye etmiyorum fakat , f/p sistem bekleyemediğiniz ve yine de vatandan almak zorunda olduğunuz senaryoda benzer bütçede en azından şu tarz bir şey alsaydınız harika olurdu. Hem ddr5 hem 7500f işlemci + zotac + corsair kasa vs
Bu arada vatan bütün sistemlerine rampage kasa koymuş yazıklar olsun. Bu sistemde corsair seçilebiliyor..
Bu arada yine çok pahalı çünkü 7700xt sistemler başlıyor o fiyatlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brick cracker
Hocam siz de çok takılıyorsunuz fazla takılmayın. Ben sora sora alıyorum ancak daha önce sistemim için işlemci ssd ve ram gibi şeylerin hepsini vatandan almıştım ve çok memnun kalmıştım. Sizin bütçenizde farklı durumlar söz konusu ama yine maks aynı ekran kartını alırdınız öyle düşünün.
Haklısın. Bu kadar takmaya gerek yok. Eğlenmeye bakalım. 😀

Mağazadan teslim aldıysan bildiğim kadarıyla iade hakkın yok. İade hakkının doğması için ürünlerde hata veya problem olması lazım. Online alışveriş yaptıysan 14 gün içinde cayma hakkın var.
Mağazada internetten sipariş verdiler.

Yine tavsiye etmiyorum fakat , f/p sistem bekleyemediğiniz ve yine de vatandan almak zorunda olduğunuz senaryoda benzer bütçede en azından şu tarz bir şey alsaydınız harika olurdu. Hem ddr5 hem 7500f işlemci + zotac + corsair kasa vs
Bu arada vatan bütün sistemlerine rampage kasa koymuş yazıklar olsun. Bu sistemde corsair seçilebiliyor..
Bu arada yine çok pahalı çünkü 7700xt sistemler başlıyor o fiyatlarda.
Bakacağım. Öneri için sağ ol dostum.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Jiyu
O arkadaşa katılma , bu bütçede 7700xt ddr5 sistem alırdınız 1-2 daha verseniz.
ya da bak yukarıda ben aynı vatandan sistem attım 7500f + 4060 sistem corsair kasa vs 29k.
Bu bile pahalı ama senin aldığına göre daha iyi bence.

cornlov

80+ Bronze

Mağazada internetten sipariş verdiler.
Mağaza içinden aldığın için cayma hakkın yok ozaman. Sen internet üzerinden kendin almış olsaydın durum farklı olurdu.
Pc yi toplayan eleman ellerinde kalan parçaları kitlemiş diye hissettim. Mümkünse o adam pc toplamasın. Hatta mümkünse klavyeye bile dokunmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
brick cracker
O arkadaşa katılma , bu bütçede 7700xt ddr5 sistem alırdınız 1-2 daha verseniz.
ya da bak yukarıda ben aynı vatandan sistem attım 7500f + 4060 sistem corsair kasa vs 29k.
Bu bile pahalı ama senin aldığına göre daha iyi bence.
Arkadaş orada kafaya takma anlamında demişti. Yapacak bişey kalmadı iade hakkı yokmuş.

Neyse kazıklandık,öğrendik cevaplarınız içim sağ olun arkadaşlar.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Jiyu
Arkadaş orada kafaya takma anlamında demişti. Yapacak bişey kalmadı iade hakkı yokmuş.

Neyse kazıklandık,öğrendik cevaplarınız içim sağ olun arkadaşlar.
İade hakkı yerine değişim var mı diye sorar mısın ?
Bak yukarıda attığım sistemi al en kötü :( büyük haksızlık olur , en azından ddr5 al..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,923
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom