bana göre vatan çok kazıklıyor mesela asus x515ma aldım 4500 tl ye o zamanlarda tecrübem yok tabi valo oynatır sanıyorum sonuçta 4500 verdim eve bi geldim valo yüklerken çubuk ileri geri gidiyor siz düşünün gerisiniVatan bilgisayar dan 13.749 TL'ye Bu sistemi aldım nasıl iyi mi pahalı mı ne eksiği var
Yanında da asus monitör aldım nasıl?
INTEL 12400F-ZOTAC RTX 3060-PRIME H610M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 12400F-ZOTAC RTX 3060-PRIME H610M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatan pahalı ama bence bu sistemin fiyati diğer vatan sistemlerine göre bedava gibi bişeybana göre vatan çok kazıklıyor mesela asus x515ma aldım 4500 TL ye o zamanlarda tecrübem yok tabi valo oynatır sanıyorum sonuçta 4500 verdim eve bi geldim valo yüklerken çubuk ileri geri gidiyor siz düşünün gerisini
Bence en çok stoklu ve kaliteli parçalı fp sistemleri vatan yapıyorVatan pahalı ama bence bu sistemin fiyati diğer vatan sistemlerine göre bedava gibi bişey